FB'li eski yönetici isyan etti: İspatlasınlar, kendimi Taksim'de yakarım

Spor yazarı Ogün Altıparmak dün akçam Beyaz Tv ekranlarında oldukça çarpıcı bir iddiada bulundu.

Fenerbahçe'de bazı işadamlarının tribünlere rant sağladığını öne süren Altıparmak “Taraftar para ile yönlendiriliyor” dedi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “ Derin Futbol” programına telefonla bağlanan spor yazarı Ogün Altıparmak şok bir iddiayı ortaya sundu. Altıparmak'a göre bazı işadamları tribünleri para gücüyle yönlendiriyor…

KENDİMİ TAKSİM'DE YAKARIM
İddiaların odağındaki isim olan FB'li eski yönetici Tahir Kıran ise canlı yayına bağlanarak hakkındaki iddialara yanıt verdi. İddiaların doğru olmadığını söyleyen Kıran “İddialar zaman zaman gündemi değiştirmek için ortaya atılır ama bunları ispat etmek gerekir. Bu iddialar Fenerbahçe camiasına yakışmıyor. Ben Ogün ağabeyle karşı karşıya gelmek istemiyorum. Fenerbahçe'de benim tribün liderlerine para vererek, birilerine karşı bağırttığım ispat edilirse kendimi Taksim meydanında yakarım. Ben bu işlerden sıkıldım. Adımı geçirmeyi bu iddialarla. Bu olayla canımı sıkıyor. Ben hiç kimseye, hiçbir şekilde hiçbir zaman maddi menfaat karşılamadım.” dedi.

BEN İSİM VERMEDİM


Ogün Altıparmak ise kendisinin isim vermediğini kaydederek “Ben isim vermedim ama tribündeki insanlar nimetleniyorlar. Bu bütün takımlarda var. Bu böyle olmasın ben bunu istiyorum.' diye konuştu.

BEYAZ GAZETE