Türkiye Voleybol 3. Ligi

Türkiye Voleybol 3. Ligi D Gurubu’nda mücadele eden Merinos Spor Bayan Voleybol Takımı deplasmandaki galibiyetlerine devam ediyor.

Oynadığı tüm deplasman karşılaşmalarını kazanan Merinos Spor Bayan Voleybol Takımı Son olarak Muş Spor’u deplasmanda 3-0 mağlup etti. Türkiye Voleybol Ligi’nde bu yıl ilk defa mücadele eden Merinos Spor Bayan Voleybol Takımı, sezon başından beri oynağı 8 maçın 7’sinden galip ayrılarak ligin üst sıralarına yerleşti. Deplasmanda maç vermeyen Merinos Spor Bayan Voleybol Takımı, Muş Sporla yaptığı karşılaşmanın setlerini 15-25, 17-25 ve 18-25 alarak üçüncü sıradaki yerini korudu. Bu yılın Son maçını önümüzdeki hafta kendi sahasında Kayseri Özel İdare Sporla yapacak olan Merinos Spor Bayan Voleybol Takımı, galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Merinos Spor Bayan Voleybol Takımı Başkanı Abdurrahman Yavuz, Kayseri Özel İdare Spor maçında seyirci desteği beklediklerini kaydederek, “Şehirlerde bir spor dalının gelişebilmesi için başarılı takımlara ihtiyaç vardır. Merinos Spor 3. ligde mücadele etmeye başladığı günden itibaren her maçta seyirci potansiyelimiz artmakta ve halkımız bu spor dalına daha fazla ilgi göstermektedir. İlköğretimden başlamak üzere çocuklarımızı aileler salon sporlarına daha fazla yönlendirmektedir. Merinos spor olarak bu sebeplerden dolayı alt yapıya çok önem vermekteyiz. A takımda oynayan tüm sporcularımız kendi alt yapımızdan yetişmiştir. Gaziantep birçok alanda olduğu gibi salon sporlarında da adından söz ettirecektir. Geçtiğimiz günlerde yıldız takımımız il birincisi oldu ve Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Bizler Merinos Spor olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek için mücadele etmekteyiz” dedi.

Kaynak: İHA