Koşar, Atça Maçını Değerlendirdi

Aydın Süper Amatör Lig takımlarından Bozdoğan Belediyespor Teknik Direktörü Türkay Koşar, hafta sonu karşılaştıkları Atça Belediyespor maçını değerlendirdi.

Atça’ya kadroda sıkıntılarıyla geliklerini belirten Koşar, “Zirveden kopmamak için, ligin monotonlaşmaması adına önemli bir eksiğimizle sınırlı olan kadromuzla sıkıntılı olarak Atça’ya geldik. Maça iyi hava ve sahada oyuna istekli ve coşkulu başladık. Halit Hocamın maçın içinde oyuncularına ‘Açık oynuyorlar’ diye bağırdığı gibi maça başladık. Çünkü galibiyet için gelmiştik. Oyunun başında rakibe verdiğimiz pozisyon dışında orta alan ve defansta sıkıntı yaşamadık. Öne taşıdığımız toplarda geçen haftalara göre daha iyi olmamıza rağmen yeterince iyi değildik. Final pas ve vuruşlarında başarılı olamadık. İkinci yarıya tempo arttırarak başladık ama ilerideki şanssızlığmızı 4-5 pozisyonda yenemedik. sonuç olarak düzgün sahada iyi ve mücadeleci oyun ama alınamayan 3 puan olarak bitti.

Ama şunuda blirteyim 90+ da attığımız gol vardı. tesadüf ilk yarı aynı yerde rakip eliyle düzeltip gol pozisyonuna giriyor ve 2 oyuncum sarı kart görüyor. 2. yarı aynıyerde bizim elle oynama olmayan pozisyonumuz oyuncumuz 15-20 m top sürüp gol vuruşunu yaptıktan sonra gol geçersiz sayılıyor. ben burada hakemin golü veremediğini düşünüyorum sadece.

Bu hafta alamadığımız 3 puanı kendi samızda incirliova maçında alarak devreyi kapatıp ikinci yarı hazırlıklarımıza başlıyacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA