Volkan Demirel: “Aykut Kocaman Görevine Devam Edecek”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın istifa etmesiyle alakalı sarı-lacivertli futbolcular Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Selçuk Şahin FB Tv'ye açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman'ın büyük ihtimal görevine devam edeceğini söyleyen Volkan Demirel, “Hocamız bırakma isteği vardı. Biz oyuncular olarak hocamızın bir suçu olmadığını söylüyoruz. Suçlanması gereken birisi varsa, o da biz futbolcularız. Üç-dört saattir burada bir uğraş içerisindeyiz. Eleştirilmesi gereken verilen taktikleri sahaya yansıtamayan biziz. Biz birlikteliğimizi ortaya koyacağız. Bütün arkadaşlarımız konuşmak istiyor, hepsi bir şeyler yapmak istiyor. Futbolcular olarak tüm sorumluluğu üzerimize alıyoruz. Mayıs sonuna kadar elimizden geleni yapacağız. En zor dönemlerde hep dimdik duran Aykut Kocaman bırakırsa daha kötüye gideceğimizi hocamıza söyledik. Aykut hocamız büyük ihtimalle görevine devam edecek” dedi.

GÖKHAN GÖNÜL: “BAŞARISIZLIK VARSA, BU HOCAMIZDA DEĞİL BİZDEDİR”

Sarı-lacivertli futbolcu Gökhan Gönül sorumluluğun kendilerinde olduğunu belirterek, “Biz futbolcular olarak bütün sorumluluğu üstlendik. Takımı bu kötü duruma düşüren bizleriz. Bunu düzeltecek olan bizleriz. Başarısızlık varsa, bu hocamızda değil bizlerdedir. İnşallah yine birlikte olup, yine şampiyon olacağımızı düşünüyoruz. Bence bugün bir milat olacak ve Fenerbahçe yine güzel günler görecek” şeklinde konuştu.

SELÇUK ŞAHİN: “HOCA KARARINI GERİ ALABİLİR. BEN ÖYLE BİR DUYGU SEZDİM”

Aykut Kocaman’ın istifasının istenmesinin komik olduğunu ifade eden Selçuk Şahin ise, “Hoca bırakacak gibi görünüyordu. Ama çok ısrar ettik. Böyle bir hocanın istifasını istemek bana komik geliyor. Biz hocamızın yanında olmak istedik. Geldik, konuştuk. Kendisi üzgün. Hoca kararını geri alabilir. Ben öyle bir duygu sezdim” diye konuştu.

Kaynak: İHA