Vekil Erdoğan’dan Adıyamanspor Kulübü'ne Ziyaret

Adıyamanspor Kulübü'nü ziyaret eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, başkanlığa yeni seçilen Hüseyin Koç ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti.

Meclis çalışmalarının ardından Adıyaman’a gelen AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, Adıyamanspor Kulübü'nü ziyaret etti. Ziyarette AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Adıyamanspor'un zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Mehmet Erdoğan, yeni yönetime başarılar dileyerek şunları söyledi: “Kulübümüz Adıyamanspor ilimizin tek profesyonel takımı olup, Adıyaman ilinin dışarıdaki en büyük reklam araçlarından biridir. Bizler Ankara’da olduğumuz zamanlarda bile takımımızın durumu hakkında bilgiler ediniyor, oynadığı maçların Sonucu merakla bekliyoruz. Hatta mecliste bazen diğer illerin takımıyla oynadığımız maçlarda galip gelmemiz halinde o ilin milletvekili olan arkadaşlarımıza sohbet esnasında galip gelmemiz münasebetiyle espriler yapıyoruz. Son yıllarda takımımız Adıyamanspor’un almış olduğu kötü Sonuçlar ve şu anda bulunduğu konum bizleri üzmektedir. Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre Sonrası başkanlığa seçilen Hüseyin Koç ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Gerçekten çok zor bir görevi üstlenmiş oldular. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bizler de bu ilin milletvekilleri olarak takımımızın en iyi yere gelmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu vesileyle Adıyamanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç’a ve yeni yönetim kurulunu tebrik ediyor, bundan Sonraki maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyamanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç ise, “Sayın vekilimiz kongre Sonrası telefon açıp hayırlı olsun dileklerini iletmişti. Bugünde bizzat kulübümüze gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti. Kendilerine ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum. Sayın vekilimizin de belirttiği gibi Adıyamanspor’un şu anki bulunduğu konum bizleri de üzmekte. Adıyamanspor’un içinde bulunduğu sıkıntılı durum ve puan sıralamasındaki konumu nedeniyle bu taşın altına elimizi koymaya, takımız Adıyamanspor’u hak ettiği yere taşımak adına bu yola çıktık. Ben ve benimle birlikte hareket eden arkadaşlarımız ve Son kongre Sonrası oluşan yönetim kurulu arkadaşlarımız el birliğiyle mücadelemize başladık. Son haftalarda taraftarımızın da artan desteği bizleri çok mutlu etti, gelecek adına umutlandırdı. Sıkıntılar içerisinde boğuşan takımımız Adıyamanspor’u inşallah el birliği içerisinde hak ettiği yere taşımak adına mücadele edeceğiz. İlk günden bugüne bizlere destek olan sayın valimize, belediye başkanımıza, milletvekillerimize, sivil toplum örgütü temsilcilerimize, iş adamlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, delegelerimize, spor kamuoyuna ve muhteşem taraftarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Bu vesileyle bugün bizleri ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan’a, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat’a ve beraberindeki heyete şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Hüseyin Koç, günün anısına arkasında Mehmet Erdoğan'a üstünde adının yazılı olduğu 02 sırt numaralı Adıyamanspor forması hediye etti. Aldığı sürpriz hediye için teşekkür eden Milletvekili Mehmet Erdoğan, Hüseyin Koç’a teşekkür ederek, formayı büyük bir onurla meclise götüreceğini ve odasının en güzel yerde sergileyeceğini ifade etti.

Kaynak: İHA