Trabzonspor, Ligde Art Arda Üç Maçta Da Galip Gelemedi

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Galatasaray ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, ligin ilk yarısının son 3 haftasında galip gelemedi.

Ligin 14. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ni 4-0 mağlup ettikten sonra Kayserispor ile sahasında berabere kalan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan bordo-mavililer, Galatasaray önünde de kazanamayarak son 3 haftada kazanamadı.

En son ligin 14. haftasında Gaziantepspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Galatasaray ise deplasmanda 3-1'lik Sivasspor ve sahasında 2-1'lik Fenerbahçe galibiyetlerinin ardından ilk yarının son maçında sahadan 1 puanla ayrıldı.

-Üç büyüklerle berabere-

Trabzonspor, ligin ilk yarısında üç büyük rakibi karşısında oynadığı 3 maçtan da beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe ile deplasmanda golsüz, Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan bordo-mavililer, Galatasaray maçından da 1 puanla ayrıldı.

-Galatasaray, Karadeniz'de gol atamadı-

Galatasaray ligin ilk yarısında sadece Karadeniz'de oynadığı maçlarda gol atamadı.

Sarı-kırmızılılar, ligin 6. haftasında Ordu'da 2-0 yenildiği Orduspor maçı ile bu akşamki maçta gol kaydedemedi.

-Burak'a su şişesi-

Trabzonspor'un kale arkasında taraftar grubundan, karşılaşmanın 59. dakikasında Burak'a su şişesi atıldı. Başına isabet eden şişe nedeniyle yere düşen Burak'ın yanına savunma oyuncusu Giray gitti. Bu sırada bu iki oyuncunun olduğu yere maytap atıldı. Giray da maytaptan etkilenerek Burak'ın yanında yere düştü. Kısa süre duraklayan oyun daha sonra yeniden başladı.

Karşılaşmanın 61. dakikasında ise bordo-mavili taraftarlar siyah balonlar atarak ''şike süreci''ndeki protestolarını sürdürdüler.

Kaynak: AA