Trabzonspor-galatasaray Maçının Ardından

Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan ve 0-0 sona eren maç sonrası iki takımın yöneticileri açıklamalarda bulundu.

Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, zor bir deplasmanda mücadele ettiklerini ifade ederek, ''İlk devre iyi bir oyun ortaya koyduk. Zor bir deplasmandan bir puan çıkarttık. Sonuçta iyi mücadele oldu. İki takımı da kutluyorum. Devre arasında bir takım eksikliklerimizi gidermek için çalışacağız'' dedi.

Dürüst., transfer çalışmaları ile ilgili soru üzerine ise “Takımına direkt katkı sağlayacak transfer peşindeyiz. Yerli ya da yabancı oyuncu konusunda bir önceliğimiz yok” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ise iyi bir Trabzonspor izlediklerini belirterek “Eksik ve sakatlarımız vardı. Buna rağmen Galatasaray'ın hafta içi maçı yoktu ve full bir kadro ile buraya geldi. Ama bugün gördük ki Trabzonspor farklı kazanabileceği bir maçtı. Hemen hemen Galatasasaray’a pozisyon vermeden maçı bitirdik. Futbolun adaleti varsa bu maçın böyle bitmemesi lazımdı. Ama bizim de atamadığımız pozisyonlar vardı biraz da kabahati kendimizde bulmamız lazım” diye konuştu.

Kaynak: İHA