Şahinbey Belediyesi 3. Masa Tenis Turnuvası Sona Erdi

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü dolayısıyla Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvası sona erdi.

14 kategoride yapılan turnuvada, takımlar genç erkeklerde Necip Fazıl Kısakürek Lisesi birinci, Özel Sanko Koleji ikinci, Gaziantep Lisesi üçüncü oldu. Yıldız Erkeklerde, Karataş İMKB Ortaokulu birinci, Cahit Nakıpoğlu Ortaokulu ikinci ve Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu üçüncü oldu. Küçük erkeklerde, Emine Nakıpoğlu Ortaokulu birinci, Özel Sanko Koleji ikinci ve Vali M. Lütfullah Bilgin Ortaokulu üçüncü oldu. Genç kızlarda, Av. Mahmut Düşün Meslek Lisesi birinci, H.Muzaffer Bakbak Kız Meslek Lisesi ikinci ve Orhan Sevinç Anadolu Meslek Lisesi üçüncü oldu. Yıldız kızlarda, Cemil Alevli Ortaokulu birinci, H.Doğan Mazıcıoğlu Ortaokulu ikinci ve Celal Doğan Ortaokulu üçüncü oldu. Küçük kızlarda, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu birinci, Emine Nakıpoğlu Ortaokulu ikinci ve A.A. Hamamcıoğlu Ortaokulu üçüncü oldu.

Ferdi başvuru büyük bayanlarda, Yonca Çek birinci, Arzu Melek ikinci ve Çiğdem Metin üçüncü oldu. Genç bayanlarda, Dilek Ceylan birinci, Ceren Bay ikinci ve Kadriye Özdişli üçüncü oldu. Yıldız Bayanlarda, Betül dikici birinci, Zehranur Kılınç ikinci ve Şulegül Özdişli üçüncü oldu. Küçük bayanlarda, Hatice Yurttaş birinci, Melike Tatar ikinci ve Rabia Sultan Köçe üçüncü oldu. Büyük erkeklerde, Salih Bilgin birinci, İbrahim Akbay ikinci ve Cengiz Yıldız üçüncü oldu. Genç erkeklerde, Gökan Karaaslan birinci, Yusuf Vural ikinci, Ömer Karadağ üçüncü oldu. Yıldız erkeklerde, Şuayip Ünal birinci, Ömer Faruk Cengiz ikinci ve A. İhsan Yılmaz üçüncü olurken, Minik erkeklerde, Enes Kara birinci, Çağrı Doğrugörür ikinci ve Emre Erceylan üçüncü oldu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Güzel’in katıldığı turnuvanın ödül töreni, Şahinbey Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Kurtuluş etkinlikleri kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenen masa tenisi turnuvasına katılanlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Turnuvamıza takım ve ferdi başvuru olmak üzere 600’ün üzerinde başvuru yapıldı. Turnuvamız başarılı bir şekilde sonuçlandı. Biz sporu seviyoruz ve bu tür etkinliklerin yaygınlaştırılmasını istiyoruz. Şuan bütün okullarımıza tenis masası hediye ettik. Ayrıca Güneykent'te yapımını tamamladığımız ve açılışını yapacağımız tesisimizde sadece 3 bin 500 metrekare spor alanımız var. Özellikle masa tenisi dalında Dünya ve Türkiye dalında sporcular yetiştirmek istiyoruz. Ben turnuvaya katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Turnuvada dereceye girenleri kutluyorum” dedi.

Açılış konuşmaları sonrası final maçının birinci, ikinci, üçüncülerine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu madalya, plaket ve raket verdi. Ödül töreni sonrası Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yarışmacılarla toplu fotoğraf çektirdi .

Kaynak: İHA