Mehmet Özdilek: İki Kulvarda Da Yarışmak İçin Çalışacağız

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ikinci yarı iki kulvarda da yarışmak için çalışacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 17. hafta karşılaşmasında Medical Park Antalyaspor sahasında ağırladığı Eskişehirspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 16 haftalık süreçte ligde ve kupada iyi bir performans gösteren futbolcularını tebrik etti. Bugünkü maçta istedikleri her şeyin geliştiğini söyleyen Özdilek, "Rakibin defans arkasında zafiyeti olduğunu biliyorduk. Sabırlı oynadık. İlk golü de defansın arkasına sarkarak bulduk. İkinci yarı rakibin öne çıkacağını, arkada boş alanlar bulacağımızı biliyorduk. Belki maç 2-1 bitti ama girdiğimiz pozisyonlar gol olsaydı farklı olabilirdi. Bugün golden çok kazanmak önemliydi. Kazanılması gereken bir maçtı. Bu galibiyet bizi yukarıda tutma adına önemliydi. İlk yarı bizim için başarılı geçti. İkinci yarıda aynı başarıyı göstereceğiz. Golden çok kazanmak önemliydi." ifadelerini kullandı. Ligde ikinci yarının herkes için zor geçeceğini belirten Özdilek, "Ama bir gerçek var bizim için daha zor geçecek. Zirveye oynamanın bir bedeli var. İlk devreyi galibiyetle bitirmek başarıdır. İkinci yarı tüm rakipler için zorlu geçecek. İki kulvarda da yarışmak için çalışacağız. Antalyaspor bulunduğu yeri hak eden bir takım. Bunu başaracak gücümüz var." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın istifasını da değerlendiren Özdilek, Kocaman'ın sevdiği bir arkadaşı olduğunu kaydetti.

Özdilek, Kocaman'ın geri dönmesini umduğunu, Türk futbolu için önemli bir değer olduğunu söyledi.

Medical Park Antalyaspor'un başarılı oyuncusu Koray da, 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu söyledi.

İlk yarıyı 3 puanla bitirmenin güzel olduğunu kaydeden Koray, ligi 33 puanla tamamlamak istediklerini ifade etti.

Takımına üç puan getiren golleri atan Diarra, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ

"İkinci yarı ligin en kötü oyununu oynadık"Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, birinci ve ikinci yarı farklı oyun ortaya koyduklarını, ilk yarı oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu söyledi.

Kontrol kendilerinde olmasına rağmen golü yediklerini belirten Yanal, "Bir çok gol pozisyonunu harcadık. İkinci yarı bir bölümde stressiz oynadık. Öne çıkışlarda gereksiz koştuk. Gereksiz koşu bizi yordu. Ofansif gücü iyi olan rakibin direnci arttı. Her zamanki oyun stilimizden farklı oynadık. Bugün ikinci yarı ligin en kötü oyununu oynadık. Biz iyi takımız. Eksikliklerimizi biliyoruz. İkinci yarı için hazırlıklarımıza başlayacağız. Hazır bir şekilde ikinci yarıya başlayacağız." ifadelerini kullandı.Kırmızı siyahlı futbolcu Serol da, kendileri için önemli bir maça çıktıklarını, Antalyaspor'un kendileri için ciddi bir rakip olduğunu söyledi.

"İlk yarıdaki pozisyonları değerlendiremedik. Antalyaspor ise pozisyonları iyi değerlendirdi. Antalyaspor 3 puanı aldı." diyen Serol, üzgün olduklarını söyledi.