Fatih Terim: Kazanamadığımız İçin Üzgünüm, Kaybetmediğimiz İçin De Mutlu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kazanamadıkları için üzgünüm, kaybetmedikleri için de mutlu olduğunu söyledi.

Terim, 0-0 Sona eren Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, iki tarafın da kazanmak istediği bir müsabaka oynadıklarına değinerek, “Ama muvaffak olamadık. Biz de kazanabilirdik. İkinci yarı Trabzonspor da kazanabilirdi. İki büyük takımın Son maçından beraberlik çıktı. Herşeye rağmen ilk yarıyı lider bitirdiğimiz için mutluyum.” dedi.

Karşılaşmanın ilk yarısında istediklerini büyük oranda yaptıklarını kaydeden deneyimli hoca, “Ama ikinci yarı için bunu söyleyemem. Trabzon’da bu saha ve seyirci ile oynamak zor. Kazanamadığımız için üzgünüm, kaybetmediğimiz için de mutluyum.” ifadelerini kullandı.Burak Yılmaz’ın sosyal medyada ‘burada şampiyonluk kazandığımız unutulmasın’ şeklinde bir mesajı olduğunun hatırlatılması üzerine, “Hakikaten çok ağır tezahüratlar oldu Burak’a. Trabzonspor bizim iyi bir rakibimiz. Selçuk sıfırdı, başka bir kulüp alacakken biz aldık. Ceyhun’un zaten gitmesini istiyordu. Engin’in zaten gönderecekti biz aldık. Umut’u yurt dışından aldık. Burak’ı Lokomotif Moskova’dan aldık. Biz kimsenin sözleşmeli futbolcusunu almadık. O da demek ki hizmetinin karşılığını başka olsun istedi herhalde. Yoksa bizim başka türlü düşünmemiz mümkün değil.” cevabını verdi.Tecrübeli teknik adam, sözlerinin Sonunda, Galatasaray’ın tüm birimleriyle her zamankinden daha çok birlik beraberliğe ihtiyacının olduğunun altını çizdi.

FUTBOLCULARIN DEĞERLENDİRMELER

İKaleci Muslera, zor bir deplasmanda önemli bir maç oynadıklarını belirterek, “Maç iki tarafa da gidip geldi. Biz de Trabzonspor da kazanabilirdi. Ama yine de böylesine zor bir deplasmanda 1 puan çıkarttık. Kazansak belki daha farklı olacaktı ama kaybetmemek de önemli.” dedi.

Golcü futbolcu Umut Bulut da Trabzon’a kazanmak için geldiklerini ifade etti.

Ancak istedikleri gibi oynayamadıklarını anlatan Umut, “Ortada bir maçtı. İki tarafta kazanabilirdi ama bence maçın hakkı beraberlikti.” ifadelerini kullandı. Başarılı futbolcu, Trabzonspor taraftarının Burak ve Selçuk’a tepki göstermesine rağmen kendisini alkışlamasıyla ilgili soruyu şu cevabı verdi: “Burada acısıyla tatlısıyla bir dönem geçirdim. Bana gösterdikleri sevgi ve saygıya teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşlarım için de öyle olmasını istemezdim.”