Çağlayan Spor Salonu'nun Temeli Atıldı

Muratpaşa Belediyesi tarafından Çağlayan Mahallesi’ne yaptırılacak olan Çağlayan Spor Salonu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Muratpaşa Belediyesi tarafından Çağlayan Mahallesi’ne yaptırılacak olan Çağlayan Spor Salonu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen temel atma törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP İl Başkanı Devrim Kök, İl Özel İdare Başkanı Cavit Arı, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan, belediye meclis üyeleri, Belediye-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Barış, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çağlayan Spor Salonu temel atma töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, “Antalya halkı ve özellikle gençler, bizlerden spor yapabilecekleri mekanlar istiyor. Kente çok sayıda spor mekanı kazandıran ve kazandırmaya devam eden Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i kutluyorum. Muratpaşa’nın yüzü bugün bir kez daha gülüyor” dedi.

Her yaş kesitine hizmet verdiklerini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “7’den 70’e herkese proje üretiyoruz. Hizmet veriyoruz. Her hafta 1 proje, ayda 2 organizasyon gerçekleştiriyoruz. Bunları kendi öz kaynaklarımız ile sürdürüyoruz. Biz kendi belediyecilik anlayışımızı ifade ediyoruz. Yap-İşlet-devret modelini uygulamıyoruz. Yapıyoruz, üretiyoruz halkımızın hizmetine ücretsiz sunuyoruz. Yakın zaman dilimi içerisinde Zeytinköy Toplum Merkezi ve Meltem Çarşısı projesinin temelini attık. 4 sokaklı bir caddede düzenleme çalışmaları son aşamaya geldi. Tam Olimpik Yüzme Havuzu’nun ihalesini gerçekleştirdik. Bu yüzme havuzunun atlama havuzu ve 11 kulvarı var. Tamamlandığı zaman ulusal ve uluslararası şampiyonalara ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin en büyük kültür merkezini yapıyoruz. 4000 kişilik bir merkezi bu kente kazandıracağız. Üretiyoruz. Çalışıyoruz. Kente değer kazandırıyoruz. Kentin değerlerini birileri ile paylaşmıyoruz” ifadesini kullandı.

Spor salonunun alt yapıya, okul takımlarına, kulüplere hizmet vereceğini belirten Başkan Evcilmen, “Salon, bin 200 metre kare kapalı alana sahip. İçerisinde her türlü konforun olduğu spor salonumuz 800 kişilik. 120 günde tamamlanacak olan Çağlayan Spor Salonu mahallemize, kentimize hayırlı olsun. 2009 seçimlerinden sonra Çağlayan Mahallesi’ne 28 park, 12 yeşil alan, 152 bin metrekare peyzaj çalışması, 1 spor kompleksi, 6 kilometre yol açımı, 8 kilometre asfalt, 12 kilometre kaldırım, 1 muhtar evi ve çok sayıda basketbol sahası yaptık” diye konuştu.

Konuşmalarından ardından Çağlayan Mahalle Muhtarı İbrahim Efe ve Muratpaşaspor Kulübü sporcuları Başkan Evcilmen’e çiçek vererek teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Evcilmen ve davetliler butona basarak Muratpaşa Belediyesi Çağlayan Spor Salonu’nun temelini attı .

Kaynak: İHA