Bal Ligi Karşılşamasında Karsspor- Arhavispor’u 2-0 Mağlup Etti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Liginde mücadele eden Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde grubun güçlü takımlarından Arhavispor’u 2-0 mağlup ederek yoluna devam etti.

Kars Atatürk Stadında karlı zeminde oynanan karşılaşmada iki takım sporcularının da ayakta durmakta zorlandığı karşılaşmada Karsspor, rakibe oranla üstün olan taraftı. Sık sık hakemin faul düdüğüyle kesilen karşılaşmada üstün olan taraf ise Yeşil Beyazlı ekipti.

Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Arhavispor’u ilk yarıda ve ikinci yarıda attığı 2 golle mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Bol sarı kartın gösterildiği karşılaşmadan üstün ayrılan Karssspor’un Teknik Direktörü Hayrettin Tekelioğlu, zor maçtan 3 puan çıkarttıklarını söyledi.

Tekelioğlu; “Arhavi maçının zor geçeceğini biliyorduk. Zemin karlı ve buzluydu. Ama ayakta kalan taraf biz olduk. İyi oynadık ve zor maçı kazandık. Buradan öncelikle taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadılar desteklediler. Futbolcularımızda galip geldikleri için kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA