Orman: İnönü Stadı'nın Kapısı, Parasını Veren Herkese Açık

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "İnönü Stadı'nın kapısı, parasını veren herkese açıktır.

" dedi.

Ceylan Otel'de yapılan divan kurulu toplantısının ardından üyelere hitap eden FikretOrman, Divan Başkanı Yalçın Karadeniz ile geçen yönetimde ikinci başkan olarak görev yapan Metin Keçeli arasındaki tartışmasının güzel bir şekilde Sonuçlanmasını istedi.

Beşiktaş'ın stat gelirlerinde yüzde 30 gibi bir artış olduğuna vurgu yapan Başkan, "İnönü Stadı'nın kapıları parası veren herkese açıktır." diye konuştu.

Beşiktaş'a başkan olduğu günden beri 'en çok karşılaştığı hesap sorma olayı' ile ilgili olarak Fikret Orman, şunları dile getirdi: "Gerçekten titiz bir çalışma yaptık. Sonuna doğru geliyoruz. Ben usluplara dikkat ediyorum. Onun içinde Beşiktaş'a yakışır şekilde bu olayı götürmeye çalışıyorum."

Başkan Orman, tüzük kongresine önem verdiğini ve Beşiktaş'ın bir grubun veya bir kişinin yetkisinde olmaması için tüzük değişikliğini yapacaklarını ifade etti.

Başkan, bu sezon oynadığı futbolla büyük eleştiri alan Batuhan Karadeniz'e de sahip çıktı. Fikret Orman, resmi olarak yollarını ayırdıkları Quaresma konusunda üzerlerine düşen bütün görevleri kulüp olarak yaptıklarını kaydetti.

Orman, ara transferde nokta atışı yapmak istediklerini vurgulayarak, "Biz tranfserde ince eleyip sık dokumk zorundayız. Transfer döneminde herkes havasını atmasını biliyor ama bundan önce yapılan tranfserlerin bonservislerini biz ödüyoruz. Aldığımız oyuncuların bonservis bedelleri ödenmemişken biz gerçekçi hareket etmek zorundayız." diye konuştu.

Başkan Fikret Orman, İnönü Stadı'nın yerine yapılacak stat konusunda da şunları ifade etti: "Stat konusunda iyi gidiyoruz. Birçok yasal süreçle ilgileniyoruz. Son maçımızı İnönü Stadyumu’nun ilk maçında karşılaştığımız AIK Stockholm ile oynamak istiyoruz. Tabi ki ilk maçta ilk golü atan Onursal Başkanımız Süleyman Seba’yı da davet edeceğiz.” Fikret Orman, Beşiktaş'ı mahkeme ve haciz süreçlerinden kurtamanın kendisi için birinci önceliği olduğunu sözlerin ekledi.

Divan Kurulu toplantısının bitiminde yönetim, divan üyeleri ile birlikte yeni yıl pozu verdi .