Manisaspor Teknik Direktörü Erginer Açıklaması

PTT 1. Lig'de Adanaspor'u yenerek devreyi lider kapatan Manisaspor'un teknik direktörü Reha Erginer, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Maçın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Erginer, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, iyi hazırlandıklarını ve bunu sahaya da yansıttıklarını ifade etti.

Erginer, ''İlk yarıyı lider bitirdik. Çok zorlu bir ikinci yarı bizi bekliyor. Devre arasında çok iyi hazırlanarak, çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz'' dedi.

Bir soru üzerine Erginer, nasıl başladıklarının değil, nasıl bitirdiklerinin önemli olduğunu, istikrarlı şekilde yola devam edeceklerini vurguladı. Maddi durumu düşünerek hareket edeceklerine değinen Reha Erginer, transfer yapmayı planlamadıklarını kaydetti.

Manisasporlu futbolcu İsmail Dinler, çok çalışmanın karşılığını aldıklarını, Eray Ataseven ise zor bir maç olacağını bildiklerini ama iyi mücadele ederek galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

-Adanaspor cephesi-

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, kötü oynadıklarını, kazanmaları halinde takdirde lider olarak devreyi kapatabilecekleri bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Manisaspor'un kendilerinden daha iyi performans sergilediğini dile getiren Eriş, şöyle konuştu:

''Manisaspor performansını skora da yansıtınca sahadan galip ayrıldı. Bizim kötü futbolumuza galibiyet yakışmazdı. Kendi adımıza teselli üretemeyiz. Neticede kaybedilmiş bir müsabaka var. Bu sonucu ikinci yarıda telafi etmek istiyoruz. İkinci yarıya çok daha iyi bir Adanaspor hazırlayacağız. Biz maalesef bugün erken tatile çıkmışız. Bunun bedelini mağlubiyetle aldık.''

Maçın moral bozukluğunu yaşadıklarını belirten Eriş, Manisaspor taraftarıyla gerginlik yaşamadığını ifade etti.

Manisaspor'da teknik direktörlük yaptığı dönemde 3 şampiyonluk yaşadığına dikkati çeken Levent Eriş, şunları kaydetti:

''Manisa tarihinde benden daha çok şampiyonluk yaşayan bir teknik adam daha yok. Kötü tezahürat yapanlara hakkımı helal etmiyorum. Bunu net söylüyorum. Bunca şampiyonluklar hediye ettim. Manisaspor'u Süper Lig'e çıkaran tek teknik adamım. Böyle bir taraftar kitlesinin bana hakaret etmesine ilişkin 'yazıklar olsun' diyorum. Buradan giderken de bir şey söylememiştim. İçimden çok kötü şeyler geçiyor. Terbiyemi ve saygımı bozmak istemiyorum. 'Manisaspor'a bir daha dönmem' demiştim.''

Adanasporlu futbolcu Güngör Kaya da Manisa'ya kazanmak için geldiklerini, lider olarak devre arasına girmek istediklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini söyledi.

Tayfun Aksoy ise devre arasını en iyi şekilde değerlendireceklerini ve ikinci yarıya hazırlanacaklarını kaydetti.

Muhabir: Turgay Duyar / Efsun Yılmaz / Musa Samur

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA