Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar'dan Açıklama

PTT 1. Lig'de Denizlispor'u 1-0 yenen Bucaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, ''İkinci yarıya iyi hazırlanarak ve yapacağımız takviyelerle hedefimize ulaşacağız'' dedi.

Karafırtınalar, maçtan Sonra düzenlenen basın toplantısında, futbolcuların soğuk havada inanılmaz bir mücadele sergilediğini ve aldıkları galibiyetle devre arası tatiline mutlu çıktıklarını söyledi.

Geçen hafta Boluspor maçındaki futbolla bu haftaki oyunları arasında çok fark bulunduğunu kaydeden Karafırtınalar, ''Son haftalarda puan kayıpları yaşamasaydık, ilk devreyi lider bitirebilirdik. Ancak hedefimizden sapmadık. Liderle aramızda 5 puan fark var ve bu, kolaylıkla kapanabilir. İkinci yarıya iyi hazırlanarak ve yapacağımız takviyelerle hedefimize ulaşacağız. İlk 2 sırada olmasak bile play-off'ta yer alacağız'' diye konuştu.

-Denizlispor cephesi-

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent ise maçın başında oyunun hakimiyetini rakiplerine kaptırdıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında yaptıkları değişiklikle oyuna biraz daha hakim olduklarına değinen Dervent, ''Hücuma çıktığımız bir pozisyonda hızlı ataktan gol yedik. Rakibin 'çizgiden hızlı gelmek' gibi önemli bir özelliği var. Çalışmamıza rağmen böyle bir pozisyonda gol yedik. Futbolda bunlar var. Yaptığımız değişikliklerle oyunu rakip sahaya yıkmaya çalıştık, ancak rakibimizin üstünlüğünü değiştiremedik'' ifadesini kullandı.

Dervent, maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel'in, bazı pozisyonlarda yanlış kararlar verdiğini savunarak, ''Herkesin doğruları yapması gerekiyor. Maçın bitiminde soyunma odası girişinde hakemin 'Gol mu atacaktınız' demesiyle sorunları çözemeyiz. Gol atmak bizim kabiliyetimize bağlı ama hepimiz doğruları yapmak zorundayız'' dedi.

Muhabir: Ali Korkmaz / Efsun Yılmaz / Musa Samur

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA