Beşiktaş Divanı'nda Yıldırım Demirören Gerginlik

Beşiktaş Kulübü'nün Divan Kurulu Toplantısı'nda Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadaniz ile Yıldırım Demirören Yönetimi'nde İkinci Başkanlık görevinde bulunan Metin Keçeli arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Eski yönetici arkadaşlarını eleştiren Keçeli'ye Divan Başkanı Karadeniz, "Başkan sen o zaman yönetimdeydin istifa etmesini bilemedin mi. Burada eski arkadaşlarını yerin dibine sokuyorsun." tepkisini ortaya koydu.Divan Kurulu toplantısında Fikret Orman yönetimine yapmış olduğu işlerden dolayı destek veren Keçeli, Quaresma ile yolların resmen ayrılmasından dolayı onları tebrik etti. Portekizli yıldız İstanbul'dan ayrılırken eski asbaşkanlardan Serdar Adalı'nın onu uğurlamasını eleştirerek, "Kalk gel Beşiktaş ile bir durum konusunda açıklamalarda bulun. Sen gidip Quaresma'yı yolcu edeceksin. Beşiktaş'ın hiçbir etkinliğinde bulunmayacaksın. Sen Beşiktaş'ı bir vampir gibi sömüren Quaresma'yı uğurlamaya git. Ben yönetimin yapmış olduğu işlere destek veriyorum." dedi.

Bu konuşmanın ardından Metin Keçeli, yerine otururken Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Metin Keçeli'ye, "Başkan sen yönetimdeyken istifa etmesini bilemedin mi" diyerek büyük tepki gösterdi. Karadeniz, "Sayın Keçeli, her konuyu yanlış anlar masaya getirir. Bir yönetimde bulunmuş. İkinci başkan mevkiinde oturmuş güzel odasında ayaklarını uzatmış. Şimdi buraya gelmiş günah çıkartıyor. Sayın Keçeli peki o görevdeyken istifa etmesini bilemedin mi? Yerinden kalkma yerine otur. Senin devrin bitti. Burada oturup eski arkadaşlarını yerin dibine batırıyorsun. Hadi defol saygısız." diye konuştu.

Karadeniz ile Keçeli, arasındaki gerginlik üyelerin araya girmesi ile sona erdi. Yalçın Karadeniz'in konuşmaları bazı üyelerden destek aldı.