Aziz Yıldırım federasyona çıkarma yaptı... Esti,gürledi!

Aziz Yıldırım ve F.Bahçeli yöneticiler dün TFF Başkanı Demirören ile görüştü. Sarı-lacivertliler bu zirvede Özkahya’nın raporunu değiştirenin bulunmasını istedi

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, başkan vekili Abdullah Kiğılı, yöneticiler Deniz Tolga Aytöre ve Şekip Mosturoğlu dün federasyona çıkarma yaptı. Başkan Yıldırım Dömirören ile yaklaşık 2 saat görüşen sarı-lacivertliler toplantı sonrası açıklama yapmazken, yönetimin Meireles'in cezası için itirazda bulunup, hakemlerle ilgili şikayetlerini dile getirdiği öğrenildi.
ZİRVEDE F.Bahçe kafilesinin ayrıca hakem raporunun değiştiğini de yineleyerek “PFDK eldeki görüntülere göre değil hakem raporuna göre bu haksız kararı verdi. Oysa biz biliyoruz ki maçtan hemen sonra hakemin yazdığı raporla daha sonra federasyona gönderilen rapor arasında büyük farklılıklar var. Bu raporu kimin değiştirdiğini biz merak ediyoruz.

'ART NİYET ARIYORUZ'
GÖRÜNTÜLER ortada, futbolcumuz kesinlikle tükürmüyor. Yayın teknolojisi çok gelişti. Bu çekimler HD kameralarla yapılıyor. Siz de biliyorsunuz ki omuza toz bile gelse o görüntülerde yer alır. Daha önce rakip oyuncu küfür ettiğini itiraf etmesine rağmen PFDK, hakeminin sözlerini doğru kabul edip Caner'e ceza verdi. Şimdi de görüntüler atlanıp Meireles'e benzer bir uygulama yapıldı. Peki hakemlerin doğru söylediğine inanıyoruz da neden oyuncuların sözlerine inanmıyoruz. 2 olayın üst üste gelmesinde art niyet arıyoruz. Özellikle son hakem raporunu nasıl ve kimlerce değiştirildiğini bilmek istiyoruz” sözleriyle rahatsızlıklarını dile getirdikleri öğrenildi.

MHK'ya tepki!

F.BAHÇE kafilesi dünkü ziyarette Raul Meireles'in 12 maç ceza almasına neden olan Halis Özkahya'ya dün oynanan Beşiktaş-Kayseri maçının verilmesine de tepki gösterdi.
SARI-lacivertliler dün TFF'de yaptıkları zirvede “Olay bu kadar sıcakken, Özkahya'nın ismi tartışılırken, Merkez Hakem Kurulu'nun hakeme maç vermesinde kasıt görüyoruz” diyerek rahatsızlıklarını dile getirdiler.