Ödemiş Belediyespor’da Devre Arası Mesaisi

İzmir Süper Amatör Lig B grubunda ilk yarıyı üçüncü sırada bitiren Ödemiş Belediyespor’da devre arası hareketliliği başladı.

Kırmızı-lacivertli kulüp, idari menajer olarak tecrübeli teknik direktör Sebahattin Yılmaz ile anlaşırken, transfer görüşmeleri de hızla sürüyor.

Bir yandan teknik direktör Zafer Dinçer yönetiminde günde çift idmanla ikinci yarı için güç depolayan kırmızı-lacivertliler, Cumartesi günü Kemalpaşa Ulucakspor ile bir hazırlık maçı oynayacak. Daha önce Ulucak’ta oynanacağı açıklanan karşılaşma olumsuz hava şartları nedeniyle Ödemiş’e alındı. İzmir Süper Amatör Lig A grubu ekibi Ulucak’ı konuk edecek Ödemiş’in provası, saat 13.00’da Saraçoğlu Stadı’nda başlayacak.

Öte yandan, Ödemiş ekibi ikinci yarıda işini şansa bırakmamak için takviyelere de hazırlanıyor. Bu sezon başında Torbalıspor’da teknik adam olarak görev alan Sebahattin Yılmaz kulübün idari menajeri olurken, teknik direktör Zafer Dinçer ve Sebahattin Yılmaz’ın birlikte hazırladıkları rapor doğrultusunda transfer görüşmeleri başladı.

Hemen her mevkide takviye yapmaya hazırlanan Ödemiş Belediyespor, kaleci, stoper ve sağ bek mevkilerinde önemli isimlerle büyük ölçüde anlaştı. Hücuma da takviye yapmayı planlayan kırmızı-lacivertliler, sürpriz bir isimle görüşmelerini sürdürüyor.

Sebahattin Yılmaz, teknik direktör Zafer Dinçer ile birlikte transfer konusunda bir yol haritası hazırladıklarını ve bu doğrultuda Ödemiş Belediyespor’un kadrosunu güçlendireceklerini ifade etti.

Belediye ve Kulüp Başkanı Bekir Keskin’in futbolu seven ve Ödemiş Belediyespor için yoğun mesai harcayan bir başkan olduğunu da söyleyen Yılmaz, “Ödemiş Belediyespor’u önce Bölgesel Amatör Lig’e ardından da profesyonel liglere yükseltmek üzere hep beraber kenetlendik. İkinci yarıda Ödemişlilerin keyifle izleyeceği bir takımımız olacak” dedi.

Kaynak: İHA