Nazilli Belediyespor İç Transfere Hızlı Başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, devre arasına 1 hafta kale iç transferde 3 futbolcusuyla sözleşme yeniledi.

Çok sayıda yöneticinin de hazır bulunduğu sözleşme törenine, Aydın eski Milletvekillerinden Mehmet Yüzügüler ile Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur da katıldı.

5 yıldır takımın formasını giyen başarılı Kaleci Kurtuluş Yurt ve 3 yıldır takımın formasını taşıyan tecrübeli kanat oyuncusu Aykut Yenen ile 2 yıl, yine 3 yıldır takımla birlikte olan sol bek oyuncusu Erhan Şahin ile de 3 yıllık sözleşme imzalanırken, futbolcular siyah beyaz renkli formayla Bank Asya ve Süper Lig’de oynamak istediklerini ifade ettiler.

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Dr. Hilmi Volaka, transferle ilgili yaptığı açıklamada kulüp olarak istikrarı hedeflediklerini futbolcuların da bu doğrultuda istikrarlı bir takım olan Nazilli Belediyesporda kalmak istediklerini ifade ederek, "Daha önce de birlikte olacağımızı söylediğimiz arkadaşlarımız istikrarı sürdürme çabası ile birlik ve beraberliğimiz sürüyor. Başarının böyle geleceğine inanıyorduk ve şampiyon kadroyu bozmamaya çalışarak yola devam dedik. Takıma ve bizlere inanan arkadaşlarımızı uzun süreli sözleşme yenileyerek bizlere olan güvenlerini bir kez daha gösterdiler. Kendilerine başarılar diliyorum. Devre arasında da iç ve dış transferlerimiz sürecek” dedi.

Etkili oyunu ve attığı gollerle isminden bu yıl söz ettiren başarılı kanat oyuncusu Aykut Yenen; “Sözleşmemizi yenilememizde kulübümüzün ve bizim karşılıklı olan güveni ön planda oldu. Bizi onurlandırdılar, sözleşmemizi yeniledik ve mutluyuz. Başkanımızın söylediği gibi geçen senede bu takımdaydık ve bu senede sözleşmemizi yeniledik. Camiamız adına hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Allah utandırmadan güzel yıllar geçireceğiz” dedi.

Lig’e 4 maç cezanın ardından uzun süre sonra geri dönebilen başarılı defans oyuncusu Erhan Şahin; “3 yıldır bu kulüpteyim. Play-off, şampiyonluk ve şimdi de 2.Lig’deyiz. Kulüpte başarılı bir 3 yıl geçirdim. İnşallah önümüzdeki 3 yıl içinde de şampiyonluklar göreceğiz. Uzun bir cezadan sonra lige dönüş yaptım. 3 yıldır forma için devamlı rekabet içindeyiz ve ben bu rekabette formayı alan taraf olmak istiyorum” şeklinde konuştu.

5 yıldır Nazilli Belediyespor’da sözleşmeli oynayan ve sezon başında başarılı bir çıkış yaparak formayı kapan kaleci Kurtuluş Yurt ise; “Kulübümüzde olmaktan ve kulübümüze hizmet etmekten mutluyuz. 5 yıldan bu yana Nazilli Belediyespor’a hizmet etme şansı bulmuştum ve yeniden sözleşme yenileyerek 2 yıl daha hizmet etme şansı bulacağım. Hakkımızda her şeyin hayırlısı olmasını diliyorum” dedi.

Geçtiğimiz hafta teknik heyet tarafından dinlendirilmesi sorularına cevap veren Kurtuluş; “Bu hocamızın takdiridir. Görev nerede ve ne zaman verilirse elimden geleni yapmaya her zaman hazırım” dedi.

FATİH ÜGE, YUVAYA DÖNDÜMukavelesi devam eden ve kendileriyle çalışmak istediğimiz arkadaşlarımızla sözleşmelerimizi yenileyeceğiz diyen Kulüp Başkanı Dr. Hilmi Volaka; “Önümüzdeki günlerde transfer çalışmalarımız devam edecek. Hiçbir oyuncumuzla sorunumuz yok ve hepsinden memnunuz. Sezon başı kiralık olarak Refahiyespor’da oynamasına izin verdiğimiz futbolcumuz Fatih Üge kulübü ile sözleşmesini fesih ederek takımımıza dönmüştür. O bizim çocuğumuz gibidir. Kendisi ile sözleşmemiz devam ediyor. O’nu tekrar kadromuzda görmekten dolayı mutluyuz.”ERHAN KIRCI GİTTİ, HAKAN SOYLU’YA EK İZİNTakımda tek ayrılığın kaleci Erhan Kırcı ile olduğunu söyleyen Başkan Volaka; “Erhan arkadaşımız ile yollarımızı ayırdık. Onun için ve bizim için hayırlı olmasını diliyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Geçtiğimiz günlerde 15 gün izin alarak takımdan ayrılan Hakan Soylu henüz sorunlarını çözemediğini dile getirdi. Biz ona bir ek 15 gün daha verdik. Çünkü futbol çok farklı bir şey. Arkadaşlarımızın kafalarının rahat olması gerekiyor. Takdir edilir ki ailevi sorun bence çok önemli bir sorun. Bu nedenle sorununu çözmesi için fırsat verdik” dedi.

Kaynak: İHA