İbrahim Toraman: İkinci Yarı Şampiyonluk Hedefine Yürümek İstiyoruz

Beşiktaşlı İbrahim Toraman, ikinci yarı eksikliklerini tamamlayıp şampiyonluk hedeflerine yürümük istediklerini söyledi.

Siyah-beyazlı takımın kendi sahasında Kayserispor'u 3-1 yendiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan kaptan, ilk yarının Son maçını üç puanla kapattıkları için mutlu olduklarını belirterek, "İlk yarının Son maçı bizim açımızdan önemliydi. Son iki maçta talihsiz puanlar kaybettik. O yüzden bu maç çok önemliydi. İlk yarının Son maçını kazandığımız için mutluyuz." dedi.

Bir gazetecinin "Beşiktaş'ta şampiyonluk beklentilerinden bahsedilebilir mi?" sorusuna yıldız oyuncu, "Sezonun ilk yarısnı da benim düşünceme göre hakettiğimiz puanların gerisinde kaldık. İlk yarıyı lider bile bitirebilirdik. Son maçlarda kaybetmiş olduğumuz puanları alsaydık ilk yarının lideri bizdik. İkinci yarı eksikliklerimizi bitirip şampiyonluk hedefine yürümük istiyoruz." diye cevapladı. Basın toplantısına katılan Muhammed Demirci de "Takımda fırsat buldukça iyi şeyler yapmaya çalışıyorum. Bende bulmuş olduğum fırsatları en iyi şekilde değerlendiriyorum. Ben sürekli oynamak için çalışıyorum. Ayrılmak gibi bir düşüncem olmadı. Tabiki oynamak için ille de bir yere gitmeye gerek yok." diye konuştu.