Beşiktaş-kayserispor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Kayserispor, deplasmanda Beşiktaş’a 3-1 mağlup oldu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, 3-1 mağlubiyetin ardından söylenecek fazla bir şey olmadığını belirterek, “Bugün takımım iyi futbol oynadı. Maça iyi başladık. İlk 15 dakikalık bölümde gol fırsatlarımız oldu. Net fırsatlardı. Değerlendirseydik daha farklı şeylerden bahseder olurduk” dedi.

Yedikleri gollerin kendi hatalarından kaynaklandığını vurgulayan Prosinecki, “Beşiktaş gibi takımlara karşı pozisyonları değerlendiremiyorsanız ve basit top kayıpları yapıyorsanız yenilgi kaçınılmaz oluyor. Devre arasına gireceğiz. Hazır bir şekilde ikinci yarıya başlamayı umut ediyorum. Hataları en aza indirmek için elimizden geleni yapacağız. Belli konularda hatalarımız var. İyi yaptığımız şeyler de var. Daha fazla skora yönelik çalışmalar yapan bir Kayserispor izlettirmek istiyoruz” diye konuştu.

Kayserisporlu futbolcu Cleyton, maça iyi başladıklarını anlatarak, “Bulduğumuz pozisyonlar vardı. Beşiktaş gibi bir takıma karşı kolay pozisyona giriyorsanız, atmalısınız. Atmazsanız bedelini pahalı ödüyorsunuz. Basit pozisyon hataları ve top kayıplarıyla yenildik” diye konuştu.

Rakipleri karşısında yedikleri 3. gol nedeniyle hakemi eleştiren Cleyton, “Üçüncü gol hakkında yorum yapmak istemiyorum. Herkes her şeyi gördü. Hakem devam ettirdi” yorumunda bulundu.

Maçta sonradan oyuna giren Biseswar ise, çok pozisyona girdiklerini kaydederek, “İlk 30 dakika iyi oynadık. Sonra düşmeye başladık. Yediğimiz goller takımın kimyasını bozdu. Geri dönmek zordu. Kötü maç oynamadık. İkinci yarıda da oyuna tutunmaya çalıştık” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA