Spor Toto 3.lig

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu, kırmızı-lacivertli ekibi başarıya taşıyan sırrı ekip ruhu olarak açıklarken, bunun coşkulu gol sevinçlerine kadar yansıdığını vurguladı.

Altınordu, 3.Lig 3.Grup’ta uygun adım yoluna devam ederken Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, takımın en büyük gücünün sevgi olduğunu söyledi.

Kuşadası’ndaki kamp merkezinde başlayan bu ortamın,coşkulu gol sevinçlerine kadar yansıdığına dikkat çeken Eroğlu, “Başarıya giden yolda sevgi takımı olabilmeyi başarmak her şeyden önemli” yorumu yaptı. Kazanmak için iyi oyunculardan kurulu bir takım olmanın yeterli olamayacağını vurgulayan genç teknik adam, “Sürekli değişen faktörler var. Rakipler yenilgisiz ve lider bir takıma karşı daha fazla motive oluyorlar. Saha ve hava şartları ağırlaşıyor. İkinci yarı transfer ve ekonomik şartlar devreye girecek. Bu durumda başarıya iyi takımlar değil, arkadaşlık ruhu yüksek olan ve ayakta kalanlar ulaşabilecek” dedi.

Oyuncuların günün 24 saatini birlikte yaşadığını, takımda adalet duygusunun hakim olduğunu da ifade eden Eroğlu, “Bunlar; iyi oyunculardan kurulu bir ekibi, takım yapan önemli detaylar. Geçen yıl şampiyonluk yaşayan bir oyuncu, bu sezon yedek kalıyor ve sahaya girdiğinde elinden geleni en iyisini yapıyorsa bu, bazı şeyleri başardığınızı gösterir” diye konuştu.

Gümüşhane maçının her açıdan çok zorlu geçeceğini, iki haftadır kazanan, morali yüksek bir ekiple karşılaşacaklarını belirten Eroğlu, “Hedefimiz, 16 haftadır devam ettirdiğimiz seriyi Gümüşhane’de de sürdürerek devreyi lider bitirmek. Güçlü bir rakiple oynayacağız. Moralimiz ve inancımız yüksek” yorumu yaptı.

4 GÜN İZİN Gümüşhane maçı için Cumartesi günü İzmir’den ayrılacak Altınordu’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, karşılaşmanın ardından futbolculara dört gün izin verecek. 28 Aralık Cuma günü Kuşadası’nda topbaşı yapacak takım, üç günlük çalışmanın ardından bu kez de iki günlük yeni yıl iznine çıkacak. Antrenmanlar, 2 Ocak’tan itibaren kesintisiz olarak devam edecek .

Kaynak: İHA