Quaresma’yı Siyah-beyazlı Taraftarlar Uğurladı

Beşiktaş Kulübü ile sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Portekizli oyuncu Ricardo Quresma Türkiye’den ayrıldı.

Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, Beşiktaş ile sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesinin ardından Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Türkiye’den ayrıldı. Siyah-beyazlı takımın eski yöneticisi Serdal Adalı’nın özel uçağı ile Türkiye’den ayrılacak olan Quaresma’yı, havalimanında Serdar Adalı'nın yanı sıra taraftarlar yolcu etti. Üzgün olduğu gözlenen Quaresma, Sivil Havacılık Terminali'nden gitmesini istemelerine rağmen, Beşiktaş taraftarıyla da vedalaşmak istediğini belirterek normal dış hatlar terminalinden geçiş yaptı.

Beşiktaş’ı ve Türkiye’yi çok özleyeceğini söyleyen Quaresma, “Burada çok güzel günler geçirdim. Taraftarlara teşekkür ediyorum. Onlara minnettarım ve onları çok özleyeceğim. Onları her zaman hatırlayacağım. Kariyerimi Beşiktaş'ta bitirmeyi düşünüyordum. Üzgünüm ki bazı şeyler değişti. Şu anki yönetimle anlaşamadım ve gidiyorum. Hayat bu, futbol bu” diye konuştu.

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Serdal Adalı da, röportajlarında kendisi için, “Serdal Adalı benim babam gibidir” diye Quaresma için, “Ben de O'nu oğlum gibi görüyorum” şeklinde konuştu.

Serdal Adalı ayrıca, “Camiam adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA