Gediz Ticaret Meslek Lisesi Erkek Voleybol Takımı İl Birincisi

Gediz Ticaret Meslek Lisesi Erkek Voleybol Takımı, Kütahya Liseler Arası Genç Erkekler Voleybol Müsabakalarında il birincisi oldu.

2012-2013 sezon başı itibarı ile il genelinde 36 takımın yarıştığı voleybol müsabakalarının final serisi Kütahya Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Gediz Ticaret Meslek Lisesi Erkek Voleybol Takımı önce Kütahya Atatürk Teknik Lisesi ve Tavşanlı Fen Lisesi'nin bulunduğu gruplarda, her iki takımı 3-0 yenerek yarı finale yükseldi. Gediz İlçe Spor Salonunda Gediz Ticaret Meslek Lisesi ile Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi arasında oynanan yarı final maçı çok çekişmeli ve heyecanlı geçerken, rakibini 3-2 mağlup eden Gediz Ticaret Meslek Lisesi finale adını yazdırmayı başardı.

Final maçı, Kütahya Anadolu Öğretmen Lisesi ile Gediz Ticaret Meslek Lisesi arasında Kütahya Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonunda oynandı.

Çok çetin geçen final maçında Kütahya Anadolu Öğretmen Lisesi'ni 3-0 yenen Gediz Ticaret Meslek Lisesi İl Şampiyonluğunu kazanarak tüm sporseverlerin gönlünü de kazanmış oldu.

Müsabakalar sonunda Gediz Ticaret Meslek Lisesi il birincisi olurken, Kütahya Anadolu Öğretmen Lisesi ikinci, Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi ise üçüncü oldu.

Konu ile ilgili görüşlerini belirten Gediz Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Bayram Sarı, başarının tesadüf olmadığını, iki yıllık bir emeğin ürünü olduğunu söyledi.

Takımın, geçen yıldan itibaren düzenli çalışmanın semeresini aldığını ifade eden Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Bayram Sarı, "Geçen yıl finalde kaybedilen şampiyonluk bu seneye nasipmiş. Emeği geçen Müdür Yardımcımız Mustafa Uluhan'a, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mustafa Kırbıyık'a, Takım Antrenörümüz Oğuz Akalan'a, arkadaşlarına mükemmel bir liderlik ve ağabeylik yapan takım kaptanımız Yasin Çağlar'a ve tüm takım oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Takımımıza bölge müsabakalarında başarılarının devamını diliyorum. Okul olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA