Edirne Derbisi Keşan’ın: Keşanspor:6 Edirnespor:0

Edirne Süper Amatör Lig’de mücadele Keşanspor, Edirne derbisinde karşılaştığı Edirnespor’u 6-0 gibi farklı bir skorla yenerek, liderliğini korudu.

Edirne’nin Keşan ilçesinde Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, CHP İlçe Başkanı Ufuk Kanışkan, Edirnespor Başkanı Erdem Güyümgüler, Keşanspor Başkanı Mustafa Çelik ve çok sayıda taraftar izledi.

Keşanspor sahaya, üzerinde Mehmet Özcan’ın fotoğrafının da bulunduğu “Herşey seninle güzel” yazılı pankartla çıktı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Keşanspor, maçın ilk yarısında 35 ve 45. dakikada Emrecan’ın attığı gollerle,soyunma odasına 2-0 önde girdi

MEHMET ÖZCAN’DAN 2 BİN LİRA GALİBİYET PRİMİ

Maçın devre arasında soyunma odasına inen Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, performanslarından dolayı Keşansporlu oyuncuları tebrik etti. 2 hafta önce söz verdiği ancak Serhat Edirnespor’un maça çıkmaması nedeniyle oynanmayan karşılaşmadan sonra vereceği 2 bin TL’yi galibiyet primi olarak açıklayan Özcan, Keşansporlu oyunculardan galibiyet beklediğini söyledi.

GOLLER 2. YARIDA DA DEVAM ETTİ

Karşılaşmanın 2. yarısına istekli başlayan Keşanspor, 55 ve 70. dakikada Veysel, 60. dakikada Kıvanç ve 68. dakikada Kıvanç’ın attığı gollerle, karşılaşmadan 6-0 önde ayrıldı. Keşanspor, bu galibiyetle puanını 9’a çıkararak liderliğini korurken, maç sonunda ise taraftarlar, Keşanspor’lu futbolcuları uzun süre tezahürat yaparak galibiyet nedeniyle kutladı.

VEYSEL VE EMRECAN’IN PERFORMANSI BEĞENİ TOPLADI

Maç boyunca güzel oyun sergileyen Keşanspor’da Veysel ve Emrecan’ın güzel oyunu beğeni toplarken, gelecek haftalar için ise umut verdi. Maçta Veysel 2 gol atarken 4 golün de hazırlayıcısı oldu. Emrecan ise 2 gol ve 1 golün hazırlayıcısı oldu.

Karşılaşmanın hakem ve takım kadrosu ise şöyle: Hakemler: Özkan İpçi, Zafer Çimen, Serdar İlte Keşanspor: Ömer, Güven, Ertuğrul, Hakkı, Kıvanç, Ozan, Onur, Ramazan, Vural, Veysel, Emrecan Teknik Direktör: Serkan Bayraktar Edirnespor: Serkan, Oğuzhan, Ahmet, Savaş, Akın, Sabri, Talman, A.Can Avcı, Kaan, Burak, Rıza Teknik Direktör: Adnan Yıldız

Kaynak: İHA