Ziegler tamam Nene askıda

Beşiktaş'ta ara transfere doğru hareketlilik arttı. Siyah-beyazlılar sol kanadını tanıdık bir isme emanet ediyor. Geçen sezon Fenerbahçe forması giyen Reto Ziegler'le anlaşma sağlandı. Paris Saint Germainli Nene'nin transferi ise zora girdi.

Ara transfer çalışmalarını yürüten Beşiktaş yönetimi ilk somut adımı atmak üzere... Teknik direktör Samet Aybaba'nın öncelik verdiği sol bek mevki için Reto Ziegler ile prensip anlaşmasına varıldı.

Reto Ziegler Fenerbahçe'de 1 yıl kiralık oynadıktan sonra kulübü Juventus tarafından sezon başında Lokomotiv Moskova'ya kiralanmıştı. Ancak 26 yaşındaki futbolcu, İstanbul'da yaşamak istedigini söyleyerek Rus takımı ile bağlarını kopardı.

Rus Ligi'nin tatile girmesiyle soluğu İstanbul'da alan İsviçreli sol bek, Beşiktaşlı yöneticilerle yaptığı ön görüşme neticesinde anlaşma sağladı. Sezon sonuna kadar 800 bin euro'luk teklife “evet” diyen Ziegler'in performansı beğenilirse opsiyon kullanılıp sözleşmesi uzatılabilecek. Tarafların önümüzdeki hafta yeniden bir araya gelerek anlaşmayı kağıda dökmesi bekleniyor.

Aybaba'nın bir diğer talebi Nene konusunda ise haberler iyi değil. Paris Saint Germain'in Brezilyalı yıldızının sürekli fiyat artırması nedeniyle transfer çıkmaza girdi. Beşiktaşlı yöneticiler 2.5 milyon euro'luk teklif karşısında 3 milyon euro'da direten Nene transferini şimdilik askıya aldı.