Yılmaz Vural: Sivasspor’la 6 Puanlık Maç Oynayacağız

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Sivasspor maçının 6 puanlık bir maç olduğunu söyledi.

Sanica Boru Elazığsporlu futbolcular, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Sivasspor maçı hazırlıklarını yoğun kar yağışı nedeniyle salonda sürdürdü. Bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Yılmaz Vural, çalışmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Sivasspor'un ligin en iyi ekiplerinden biri olduğunu vurgulayan Vural, "Rakibimiz 19 puana sahip, bizim 16 puanımız var, kazanırsak rakiplerimize yetişebiliriz. Onlar kazanırsa 22 puan olur ve bizden 6 puan önde olurlar, bu da demek oluyor ki Sivas'ta 6 puanlık bir maç bizi bekliyor. Ayrıca Sivasspor, kupada bugün Fenerbahçe'yle oynayacak, cumartesi günü de bizimle karşılaşacak." dedi.

Sivasspor'un hücum bölgesinde etkili bir takım olduğunu da belirten Yılmaz Vural, sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirtti.

Hava şartlarının ciddi bir şekilde değiştiğini fizik antrenmanları yaptıklarını dile getiren Vural, "Çünkü Sivasspor direnci yüksek bir takım ve bu takıma karşı çok koşmamız lazım diyerek, seyrettiğim Karabükspor maçında dağılmadıklarını ve sonuna kadar koşan bir takım olduklarını gördük. Fizik direnci iyi bir takımla oynadığımız için bizimde fizik direncimizi daha da iyi yerlere taşımamız lazım." diye konuştu.

Sakatlıklara da değinen Yılmaz Vural, Zaki'nin ayağındaki sıkıntının devam ettiğini, Tum ile Aydın'ın tedavilerinin ise Ankara'da sürdüğünü sözlerine ekledi.