Simone Pianigiani: Oyuncularım Öldürücü Anları İyi Değerlendirdi

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımı antrenörü Simone Pianigiani, Galatasaray Medical Park karşısında oyuncularının öldürücü vuruşları iyi yaparak maçı kazandığını söyledi.

Takımın derbi karşılaşmada Galatasaray Medical Park'ı 74-67 mağlup ettiği maçın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan başarılı teknik adam, çok önemli bir maçı kazandıklarını belirterek, "Sezon başından beri rakip bizden avantajlıydı. Şu anda aynı seviye geldiğimizi düşünüyoruz. Bu akşam onlardan daha iyi ritim yakaladık. Çok atışlarımız oldu ve çoğunda da isabet etti. Oyuncularım öldürücü vurucu anları iyi değerlendirdi. Son çeyrekte ritmimiz düşse de maçı kazanmasını bildik. Şu anda muhteşem olduğumuzu söylemem çalışmamız gerekiyor. Sezon başından beri sakatlıklar uğraşıyoruz Yaşananlara rağmen iyi bir durum. Tek yapmamız gereken sakat oyuncularımız toparlayıp önümüze bakmaktır." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan Bojan Bogdanovic de, "Takımı tebrik ediyorum. Bu maç önemli bir maçtı zihinsel olarak iyi hazırlanmıştık." dedi.