Rıza Çalımbay: Kaybedeceğimize İnanmadığımız Bir Maçı Kaybettik

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe karşısında yenilmeyi düşünmedikleri bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk haftasında Fenerbahçe’ye 2 – 0 mağlup olan Sivasspor’da Rıza Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kaybedecekleri bir maç olmadığını kaydederek, “İlk 15 dakika kötüydük dengeyi kurduk; ama iki değişikliğin olması ve bizim de hata yapmamızla maçı kaybettik. Açıkçası kaybedeceğimize inanmadığımız bir maçı kaybettik, üzgünüz.” diye konuştu.

Lig maçını daha fazla önemsediklerini de dile getiren Çalımbay, “Kafamızın yüzde 90’ı lig maçındaydı. Buna rağmen bu maçı da iyi bitirebilirdik; ama olmadı. Dediğimiz gibi tek düşüncemiz lig maçıydı.” şeklinde konuştu.

Sivassporlu futbolcu Erhan Güven ise iyi mücadele ettiklerini dile getirerek, “Öne geçebilseydik farklı olurdu. Haftalardır mağlup oluyoruz. Önümüzde Elezığspor maçı var. O maça konsantrasyonumuzu sağlamalıyız.” ifadelerini kullandı.Hayrettin ise “Bizim için önemli bir maçtı. Kupanın ilk maçını kazanmak istedik; ama şanssız iki gol yedik ve mağlup olduk.“ dedi.