Kayserispor Başiktaş Maçına Hücum Ağırlıklı Çıkacak

Kayserispor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Robert Prosinecki, maça hücum ağırlıklı çıkacaklarını belirterek, “Bizim için olduğu kadar Beşiktaş için de zor bir maç olacak” dedi.

Kadir Has Tesisleri’nde başlayan çalışmalarda takımın Kasımpaşa maçında alınan galibiyet nedeniyle moralinin iyi olduğu görünürken, teknik direktör Robert Prosinecki de galibiyet nedeniyle takımın kendine güveninin geldiğini söyledi.

Hırvat teknik adam, “Takım halinde iyi durumda olduğumuzu söyleyebilirim” diyerek, Son oynanacak olan Beşiktaş maçı ile devrenin biteceğini hatırlattı. Prosinecki, “Oyunculardan Son bir çaba daha bekliyorum. Oyuncular bunun ciddiyetini biliyorlar” dedi.

Son haftalarda iyi futbol oynadıklarının altını çizen Prosinecki, “Trabzonspor ve Fenerbahçe maçından beraberlik, Kasımpaşa maçından da üç puan aldık. Moral olarak iyi durumdayız. İyi işler yapabileceğimizi gösteriyoruz, takımın kendine olan güveni yerine geldi. Beşiktaş karşısında zor bir maç oynayacağız ama Beşiktaş için de zor bir maç olacak. Elimizden gelenin en iyisini yaparak puanları almak istiyoruz” diye konuştu.

“Kasımpaşa maçında hücum ağırlıklı çıkılmıştı, Beşiktaş maçında da böyle olacak mı?” sorusuna ise Prosinecki, “Biz aynı mantalite ve aynı oyuncu gurubu ile oynamayı düşünüyoruz. Abdullah’ın da cezası bitiyor. Takımda fazla bir değişiklik görmeyeceksiniz” cevabını verdi .

Kaynak: İHA