Ergin Ataman: Fazla Top Kaybedince Fenerbahçe'ye Mağlup Olduk

Galatasaray Medical Park Takımı Baş Antrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker karşısında bazı oyunculardan istediklerini alamayınca mağlup olduklarını söyledi.

Takımın deplasmanda Fenerbahçe Ülker'e 74-67 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli hoca, maçın ilk peryodu dışında istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını ifade etti.

Ataman, "Maça iyi başladık ama ondan Sonra bireysel performanslarda aşağıya gitmeye başladık. Hucümda çok top kaybı yaptık. Rakip kısaya dönünce de oyunda sıkıntıya düştük. Rakip bunu yaparken biz potanın altını iyi kullanamadık. Maçın Son dakikalarında alan savunması ile oyuna ortak olur gibi olduk. Fakat hatalı top kaybı ve sportmenlik dışı faulle maçın ritmini kaybettik. Rotasyonda da sıkıntı yaşıyoruz. Bazı oyunculardan istediğimiz verimi alamıyoruz. Takım olarak dış adam rotasyonunda sıkıntılar çektik. David Hawkins yorulunca mağlup olduk. Aslında bugün rakipde iyi oynamadı ama kazansaydık önemli bir adım olurdu. Fenerbahçe ev sahibi olma avantajını iyi kullandı." dedi.

Tecrübeli hoca, kendisine bir metreden sürekli küfür edenleri aynı küfürleri iade ettiğini sözlerine ekledi. Basın toplantısına katılan Ender Aslan da "Kazanmaya gelmiştik. Zor bir atmosferin bizi beklediğini biliyorduk. Hucümda kendi standartlarımızda oynamadık. Son bölümde indirici darbeyi inderebilseydik maçı kazanabilirdik." diye konuştu.