Aykut Kocaman: Yüksek Konsantrasyonla Kardemir Karabükspor Maçına Dönmeliyiz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarına iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, hafta sonu ligde oynayacakları Kardemir Karabükspor maçına yüksek konsantrasyonla dönmeleri gerektiğini söyledi.

Sivasspor’u 2 – 0 yenen Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, geçen hafta Galatasaray’a yenildikleri maçın bu karşılaşmanın zorluk derecesini arttırdığını kaydederek, “Sivasspor, sezon başındaki formundan uzaktı. Galatasaray mağlubiyetinin izleri bu maçın zorluk derecesini biraz daha arttırdı. Ama hiç de öyle geçmedi. 2 – 0’lık galibiyet bu durumu perçinleyen durum oldu. Gruba iyi başladık. Ligdeki yüksek puan kaybını son vereceğimiz Kardemir Karabükspor maçına hemen dönmemiz lazım. Kardemir Karabükspor maçına yüksek konsantrasyonla dönmek istiyoruz.” diye konuştu.

Portekizli futbolcu Meireles ile ilgili de konuşan Aykut Kocaman, ortada bir gariplik olduğunu dile getirerek, “Ortada bir organizasyon var. Kimler var bu organizasyonda bilmiyorum. Fenerbahçe olduğu zaman bangır bangır herşey. Medya desteği var diyorlar. Medya desteği başka yerlere doğru… Allah sonumuzu hayretsin.” ifadelerini kullandı.Bu arada Kocaman, genç futbolcu Salih Uçan’ın performansını överken, ikinci yarıda oyuna dahil ettiği Cristian ve Sow’u da sergiledikleri oyundan ötürü kutladı.Futbolculardan Selçuk Şahin ise Galatasaray yenilgisinin morallerini bozduğunu ve Sivasspor karşısına moral bulmak için çıktıklarını söyledi.

Karşılaşmada Sivassporlu Erman’ın kullandığı penaltıyı kurtaran kaleci Mert de “Gruplara iyi başlamak önemliydi. Güzel bir oyun iyi bir skorla kazandık.” dedi.