Ödemiş Belediyespor Devre Arasını Boş Geçirmiyor

İzmir Süper Amatör Lig’de ilk yarının tamamlanmasının ardından bir haftalık izne ayrılan Ödemiş Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Tesislerde ve statta günde çift idman yapan kırmızı-lacivertli ekip, cumartesi günü de hazırlık maçı oynayacak. Önceki sezon BAL’a veda eden İzmir Süper Amatör Lig A grubu ekibi Ulucakspor ile cumartesi günü Kemalpaşa’da karşılaşacak olan Ödemiş Belediyespor, 29 Aralık’ta başlayacak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Teknik direktör Zafer Dinçer yönetiminde ikinci yarıya hazırlanan ekipte, takviye transfer konusu da merakla bekleniyor.

İkinci yarıda daha iyi bir Ödemiş Belediyespor ortaya çıkarmak zorunda olduklarını ifade eden teknik direktör Zafer Dinçer, “İkinci yarı hazırlıklarına bir haftalık aranın ardından başladık. Oyuncularımız izin yapıp moral depoladı. İlk yarıyı unutup tüm maçlarımızı kazanmak üzere planlarımızı yapıp bu grubu en üst sırada tamamlamak istiyoruz. Bunun için gereken neyse yapacağız. Ligin ardından bizi BAL’a yükselme play-off maçları bekleyecek. Hesaplarımızı buna göre yapıyoruz. Bu süreçte en büyük görev taraftarımıza düşüyor. Taraftarımızdan desteğini artırarak sürdürmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA