Kız Öğrencilerin Renkli Futsal Mücadelesi

Okul sporlarının 2012-2013 eğitim-öğretim yılında bölgesel bazda düzenlenmesiyle birlikte farklı dallarda da okullar arası turnuvalar başladı.

Salon futbolu olarak bilinen futsal dalında Ödemiş Spor Salonu’nda kızlar ve erkekler kategorisinde heyecan dolu karşılaşmalar oynanıyor. Genç kızlar kategorisinde Ödemiş ve Tire’den okulların katılımıyla gerçekleşen maçlarda kız öğrenciler, futbol konusundaki hünerlerini sergiliyor. Futbol konusunda acemi olduğu gözlenen kız öğrencilerin mücadeleleri renkli ve çekişmeli geçiyor.

17 Aralık Pazartesi günü oynanan ilk maçta Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi, Ödemiş Anadolu Lisesi’ni 7-1 yenerken, kızların futbol aşkı tribünleri de coşturdu. Öğleden sonra oynanan maçta da Tire Kız Teknik Meslek Lisesi, Prof. Dr. Muzaffer Kula Lisesi’ni 6-0 mağlup etti. Oyuncuların kurallar konusunda acemi olmaları nedeniyle sık sık hata yaptıkları görülürken, Tire Kız Teknik Meslek Lisesi öğrencisi Hamide attığı 5 golle maçın yıldızı oldu.

Erkeklerin futsal maçlarını aratmayan maç sonunda, Tire Kız Teknik Meslek Lisesi öğrencileri galibiyeti timsah yürüyüşü ile kutladı.

Aynı turnuvanın yıldız erkekle kategorisinde ise Hatipoğlu Hasan Erdem Ortaokulu, Çaylı İlköğretim’i 4-2 mağlup etmeyi başardı .

Kaynak: İHA