Fenerbahçe, Kupa Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası gruplarında, yarın akşam Sivasspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını, gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan basına kapalı antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Sol arka alt adalesindeki sertleşme nedeniyle dün gerçekleştirilen antrenmana çıkmayan Semih Şentürk, bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalışırken, sol arka üst adalesinin zarında kanama ve kısmi yırtık tespit edilen Dirk Kuyt’ın tedavisine devam edildi. Antrenmanın ikinci bölümünde sağ dizine darbe alan Egemen Korkmaz ise tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bırakırken, sağ alt adalesinde sertleşme olan Sezer Öztürk de özel program ile antrenmanı tamamladı.

Ziraat Türkiye Kupası gruplarında Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, yarın saat 14.00’de tesislerde yenilecek öğle yemeğinde bir araya gelecek.

DALİAN ATKİNSON, ANTRENMANI ZİYARET ETTİ

1995-96 sezonunda Fenerbahçe’de top koşturan ve o sezon Kadıköy’de oynanan, Galatasaray maçında attığı 3 golle hafızalara kazınan Dalian Atkinson, Can Bartu Tesisleri’ne gelerek, antrenmanı izledi. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve Yardımcı Antrenörlerden İsmail Kartal ile sohbet eden Atkinson, burada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirdi .

Kaynak: İHA