Beşiktaş kulüp satın alıyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Forma şansı bulamayan genç oyuncularımız için bir kulüp satın almayı düşünüyoruz" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, taraflı tarafsız herkese keyif veren bir takım oluşturduklarını söyledi.

Bahçeşehir Üniversitesi'nde düzenlenen konferansa katılan Orman, takımda bulunan genç oyuncuların gelişimi için bir takım satın almayı düşündüklerini belirterek, ''Beşiktaş (A) takımında oyuncu olmak zor iş. İyi oyuncu olmak başka, büyük takımın oyuncusu olmak başka bir şey. Bazı oyuncular kabiliyetli ama gelişim göstermeleri lazım. Bizde oynamadıkları zaman geriye doğru gidiyorlar. Bunun ileri bir aşaması var. Forma şansı bulamayan genç oyuncularımız için bir kulüp satın almayı düşünüyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor. Forma şansı bulamayan futbolcularımızı alacağımız takımda oynatmak istiyoruz'' diye konuştu.

Fikret Orman, Quaresma konusunda duruşlarının değişmediğini ifade etti.

Orman, İsviçreli futbolcu Reto Ziegler'i kendilerinin İstanbul'a çağırmadığını fakat bu oyuncunun transfer listelerinde olduğunu belirterek, ''Ziegler bizim ilgilendiğimiz bir oyuncu. Futbol komitesi görüşmeleri sürdürüyor. Açıkçası bu konu hakkında çok da bilgi sahibi değilim'' dedi.

Orman, Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Portekizli Manuel Fernandes'i gönderme gibi bir niyetlerinin de olmadığını dile getirdi.

Fikret Orman, sezon sonunu beklemeden BJK İnönü Stadı'nın inşaatına başlayabileceklerine dikkati çekerek, ''Doğru projeler için çalışıyoruz. Bizzat hem izin konusunda hem de projenin oluşması için ince detaylarına kadar ilgileniyorum. Bu sezon sonu kısmetse stat inşaatına başlamak istiyor ve 1,5 senede bitirmeyi hedefliyoruz. Stat konusu rayında gidiyor. Sezon bitmeden de inşaata başlayabiliriz. Stadı biraz arkaya çekeceğimiz için, sezon devam ederken de inşaata başlayabiliriz'' dedi.