Kayserispor – Kasımpaşa Maç Değerlendirmesi

Kasımpaşa galibiyeti sonrası Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki son haftalarda oynadıkları iyi futbolu bu hafta skora da yansıtarak sahadan galip ayrıldıklarını söyledi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arvaledze de, puan için geldikleri deplasmanda yenildikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Spor Toto Süper Ligin 16. haftasında Kayserispor, Kasımpaşaspor’u ağırladı. Ev sahibi Kayserispor karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu. Maç Sonu bir değerlendirme yapan Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki, kazındıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Maçtan önce yaptığı değerlendirmelerde Kasımpaşa maçının zor geçeceğini söylediğini anımsatan Prosinecki, “Zor bir maç bizi bekliyordu. Ama şiddetle 3 puana ihtiyacı olan taraf bizdik. Son dönemde iyi futbol oynuyorduk ama Sonuca gidemiyorduk. Bugün aldığımız 3 puan bu manada daha anlamlıdır. Oyuncularımı iyi niyetli futboldan dolayı tebrik ediyorum. Bu maç bizim için bir eşikti. Bundan Sonra daha iyi bir takım göreceksiniz” şeklinde konuştu.

Kayserispor kaptanı Eren Güngör de, “Uzaktan şutlarla kaleyi yokladık. Rakip kalecisi iyi kurtarışlar yaptı. Gerçekten iyi bir futbol oldu. Bizi kötüleyenler, bize sallayanlar ikinci yarı daha iyi bir takım görecekler. Kayserispor bulunduğu yeri haketmiyor. Sezona kötü başladık. Hocamızın gelmesiyle oyunculara gerekli özgüveni kazandırdı. Beşiktaş maçından da inşallah umduğumuzu alırız” diye konuştu.

Okay da, iyi bir maç olduğunu kaydetti.

Hava ve saha şarlatlarının zorlu olduğunu anlatan Okay, “Zorlu maçtan 3 puanı kopardık. İyi futbolumuzu taçlandırmamız gerekiyordu. Alınan 3 puanla onu yaptığımızı düşünüyorum” dedi.

KASIMPAŞA CEPHESİKasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arvaledze yenildikleri için üzgün olduğunu ifade etti.

Kendileri açısından kötü bir maç olduğunu belirten Arvaledze, “Yorgunduk galiba. Kupa maçı futbolcuları etkiledi demek ki. Maça bakarsak çok pozisyon olmadı. Gol atanın galip geleceği bir maç oldu. Üzgünüz, oyuncularımdan daha fazla performans bekliyordum.” diye konuştu.

Kasımpaşasporlu futbolcu Adem de, buraya puan ya da puanlar için geldiklerini söyledi.

Adem, “Oyunun hakkı beraberlikti. Gol atanın kazandığı bir maç oldu” dedi.

Halil de, kendileri için iyi bir maç olmadığını belirtip, "Kayseri bir pozisyonda gol attı, onları tebrik ediyoruz” dedi.