Fenerbahçe'de 3 hasar

Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a mağlup olan Fenerbahçe 3 puanın yanı sıra 3 önemli oyuncusunu da kaybetti. Sarı-lacivertliler'de Kuyt ve Mehmet Topal, Kardemir Karabükspor karşısında forma giyemeyecek. Derbide kırmızı kart gören Meireles'in ise Disiplin Kurulu'na sevk edilip edilmeyeceği merak ediliyor.

Türk Telekom Arena'ya tam kadro giden Fenerbahçe, Galatasaray derbisinden ağır hasarlı döndü.

Derbinin 77. dakikasında sakatlanan Kuyt ve sarı kart görerek cezalı duruma düşen Mehmet Topal ilk yarının son maçında Kardemir Karabükspor karşısında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe adına sahanın en iyisi olarak göze çarpan Kuyt'ın çekilen MR ardından sol arka üst adalesinde kanama ve kısmi yırtık tespit edildi. Tedavisine başlanan Hollandalı oyuncunun Kardemir Karabükspor karşısında kadroda olması beklenmiyor.

Sarı-lacivertlilerde Mehmet Topal da derbi maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşerken camiada en çok merak edilen konu ise Raul Meireles'in alacağı ceza. İkinci sarıdan kırmızı kartla cezalandırılan Portekizli oyuncu, en az 1 maç ceza alacak. Ancak kırmızı kart sonrası sinirlerine hakim olamayan Meireles'in hakem Halis Özkahya'ya yaptığı hareketler nedeniyle profesyonel disiplin kurulundan tarafından ekstra ceza alması gündemde.

Ligde son maçını Kardemir Karabükspor karşısında oynayacak sarı-lacivertlilerde Aykut Kocaman, Kuyt, Mehmet Topal ve ceza alması durumunda Meireles'in yerine Selçuk, Sezer ve Krasic'e forma vermeyi planlıyor.