Bursaspor Kaçan 3 Puana Yanıyor

Bursaspor’un tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Öztürk, 2-0 öne geçtikleri Eskişahirspor maçının 2-2 bitmesinin, kendilerini üzdüğünü söyledi.

Bursaspor’un başarılı futbolcuları Alfred N’diaye ve İbrahim Öztürk, Eskişehirspor maçını değerlendirdi. İyi bir takımla karşılaştıklarını belirten Öztürk, “Buraya gelirken puan kaybetmemiz gerektiğini biliyorduk. Artık ilk yarı bitmek üzere. Bir maçımız kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısında güzel performans sergiledik. İkinci yarıya da iyi başladık. Bir anlık konsantre kaybı ile gol yedik. Golü yedikten Sonra daha çabuk oynamamız gerekiyordu. 2-0’dan maç vermek bizi üzdü. Son maçı kazanmak istiyoruz. İkinci yarıda maçlarına, ilk yarıda yaptığımız hataları tekrarlamayacağız. Eskişehirspor skor 2-0 olunca bastırmaya başladı.

O durumdan Sonra sıkıntılar yaşadık. İster istemez baskı yedik. Ayağı paslarla çıksaydık daha farklı skorda elde edebilirdik” dedi.

Skoru hayal kırıklığı olarak değerlendiren N’diaye, “Eskişehirspor deplasmanından 1 puan almak kötü değil. Maçın içine baktığınızda 2-0 öne geçmemiz ve maçın 2-2’ye gelmesi bizim için hayal kırıklığı oldu. Belluschi ile aramız çok iyi. Gün geçtikçe daha iyi olur. Birbirimizle devamlı konuşuyoruz. Ben atağa çıktığımda o kalıyor. Birbirimizin açıklarını kapatmaya çalışıyoruz. Gün geçtikçe daha iyi oynuyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA