Apandisit Ameliyatı Olan İnceman, İlk Yarıyı Kapattı

Medical Park Antalyaspor’un kaptanı Uğur İnceman apandisit ameliyatı geçirdi.

Bugün taburcu edilecek İnceman’ın ilk yarıyı kapattığı, ikinci yarı takımla çalışmaya devam edeceği belirtildi. Ağrı şikâyeti üzerine dün akşam saatlerinde Medical Park Hastanesi’ne giden Uğur İnceman’ın yapılan tetkiklerinde akut apandisit şiştiği tanısı konuldu. Ameliyata alınan İnceman, Genel Cerrahi uzmanı Op. Dr. Muzaffer Atlı tarafından ameliyata alındı. Laparoskopik cerrahi yöntemiyle (kapalı yöntem) başarılı bir ameliyat geçiren İnceman, bugün taburcu edilecek. Hastanede taburcu olmayı bekleyen Uğur İnceman, ani bir dayanılmaz ağrıyla hastaneye geldiğini, yapılan tetkikler sonucu apandistin şiştiğini ve alınması gerektiğine karar verildiğini söyledi.

Küçük bir ameliyat geçirdiğini söyleyen İnceman, 10 gün içerisinde sahalara dönüp işini yapmaya devam edeceğini dile getirdi. Hastanede İnceman’ı ziyaret eden Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, kaptana geçmiş olsun dileklerini iletti. Beklemedikleri bir anda böyle bir sorunla karşılaştıklarını aktaran Özdilek, “İnsan sağlığı, her şeyden önemli. Dün gece itibariyle şiddetli bir ağrıyla hastaneye geldi. Apandisitinde problem olduğunu söylediler. Yapılan tetkikler neticesinde de operasyona karar verildi.

Çok ağır bir operasyon değil. Ama bizden 10 gün kadar ayrı kalacak. Hem Uğur adına hem de sağlığı adına şükrediyoruz. Beterin beteri var. İnsan sağlığı çok önemli. 10 gün sonra koşulara başlayacak. İkinci yarı itibariyle inşallah yenilenmiş bir Uğur’la yola devam edeceğiz.” diye konuştu.

Ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. Muzaffer Atlı da İnceman’ın hastaneye geldikten sonra yapılan tektiler sonucu apandistin alınmasına karar verildiğini kaydetti.

Dün gece itibariyle kapalı yöntemle apandistin alındığını anlatan Atlı, başarılı futbolcunun durumunun iyi olduğunu ve taburcu edileceğini kaydetti.