Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü, Adanaspor'a Hazır

Basketbol Erkekler Bölgesel Ligi 6. Grupta mücadele eden Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını Melikşah Üniversitesi ile yaptığı hazırlık maçıyla tamamladı.

Antrenör Oyuncu Hasan Aksoyak, yaptığı açıklamada, hafta Sonu deplasmanda grubun ve ligin en güçlü ekiplerinden Adanaspor ile oynayacaklarını anımsattı.

Bu maçın hazırlıkları kapsamında Melikşah Üniversitesi takımıyla kendi sahalarında hazırlık maçı yaptıklarını ifade eden Aksoyak, şunları kaydetti:

''Maç baştan Sonra kontrolümüzde geçti. Son periyotta ligde oynatamadığım genç oyuncularıma şans verdim. Karşılaşmada genelde hafta Sonu oynayacağımız maçın taktiksel çalışmaları üzerinde durduk ve sahadan 83-68 galip ayrıldık. Deplasmanda oynayacağımız maç için cumartesi sabah yola çıkacağız. Maçın mutlak favorisi Adanaspor. Ancak, iyi mücadele ederek seyircilere güzel bir maç izletmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki 3 maçı da deplasmanda oynayacağız. Bu 3 maçlık süreci en iyi şekilde atlatarak guruptan çıkma şansımızı Son maça kadar sürdürmek istiyoruz.''

Muhabir: Orhan Canbulatel

Yayıncı: İsmail İçer

Kaynak: AA