Sınıflar Arası Basketbol Turnuvası

Van Özel Bahçeşehir Koleji tarafından ‘Sınıflar Arası Basketbol Turnuvası’ düzenlendi.

Turnuva hakkında bilgi veren Bahçeşehir Koleji Müdürü Murat Atlıhan, daha önce öğrenciler arası salon futbolu turnuvası, veliler arası voleybol müsabakası ve şimdi de sınıflar arası basketbol turnuvası düzenlediklerini belirtti.

Çekişmeli maçların, hem oynayanlara hem de izleyenlere keyifli ve heyecanlı dakikalar yaşattığını belirten Müdür Atlıhan, “Kişi mutlu olduğu ortamda başarılı olur. Eğitim öğretimdeki birinci amacımız özgüvenli, mutlu bireyler yetiştirmektir. Bu turnuvalara veli ve öğrencilerimizde seyirci olarak katılıyor. Böylece sahada ki çocuk, spor alanında kendisini büyük bir topluluğun karşısında ifade etme başarısını gösteriyor. Akademik başarıda özgüvensiz duran öğrencilerimizin bu turnuvalardaki başarılarıyla gelen özgüvenlerinin, yaşamın diğer alanlarıyla birlikte, akademik başarılarına da olumlu etki ettiğinin her yıl canlı şahidi olduk. Turnuvaya 2 ila 8. sınıflar katılabiliyor. Güzel ve keyifli maçlar izliyoruz” dedi.

Atlıhan, “Okulumuz akademik yönden zaten maksimum noktada olma başarısını birçok yıl gösterdi, göstermeye de devam edecek. Bu sosyal aktivitelerle de öğrencilerimizin sosyal yönlerinin gelişimini sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA