Volley Amriswil: 1 - Galatasaray: 3

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, 2013 CEV Challenge Cup 3. Tur rövanş maçında, Sporthalle Tellenfeld'de, İsviçre temsilcisi Volley Amriswil ile karşılaştı.

Sarı - kırmızılı ekip müsabakadan 3 - 1 galip ayrıldı.Galatasaray Erkek Voleybol Takımı 2013 CEV Challenge Cup 1/16'lı final karşılaşmalarına, İsviçre takımı Volley Amriswil ile deplasmanda oynadığı maçla devam etti. İstanbul'da oynanan ve Galatasaray'ın 3 - 0 kazandığı ilk maçın rövanşı olarak nitelenen maça sarı - kırmızılı ekip hızlı başladı ve ilk seti, seti 6 sayı farkla, 19 - 25 kazandı.İkinci sete iyi başlayan Galatasaray, seti 16 - 25 kazandı ve durum 0 - 2 oldu. Üçüncü sete Volley Amriswil iyi başladı.

Setin ilk bölümünde istediği performansı ortaya koyamayan sarı - kırmızılı ekip, seti 25 - 14 kaybetti. Durum 1 - 2 oldu.Dördüncü sete iyi başlayan Galatasaray, uzayan seti 25 - 27, maçı 1 - 3 kazanarak rakibini elemeyi başardı.Galatasaray Erkek Voleybol Takımı 2013 CEV Challenge Cup turnuvasına, yine bir İsviçre takımı olan EN Gas & Oil Lugano ile oynayacağı maçla devam edecek. 7 Aralık haftası oynanacak maçın tarih ve saati ise daha sonra açıklanacak.