Sezer Öztürk: Derbi Öncesi Moral Depoladık, Darısı Derbiye

Fenerbahçeli futbolcu Sezer Öztürk, Ziraat Türkiye Kupası’nda Göztepe’yi eleyerek moral depoladıklarını belirterek, “Darısı derbiye.” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin Göztepe'yi 4 - 0 yendiği maçta 2 de gol atan Sezer Öztürk, maçın ardından yaptığı açıklamalarda sözlerine genç futbolcu Recep Niyaz’ı tebrik ederek başladı.

Sezer Öztürk, “Göztepe’yi tebrik etmek lazım. Onlar da ellerinden geleni yaptılar. Galip geldiğimiz için zorlu derbi öncesi moral depoladık. Darısı derbiye.” şeklinde konuştu.

Recep Niyaz ise sürprize izin vermek istemediklerini kaydederek, her maça ciddiyetle çıktıklarını dile getirdi. "Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın kupadan elenmesiyle, kupanın kulbundan tutttu." diye bilir miyiz? şeklindeki bir soruya Recep, "Kupanın kulbundan tuttuk diyemeyiz; ancak biraz daha yaklaştık, diyebiliriz." ifadelerini kullandı.Recep, sezon sonu sözleşmesinin bitmesiyle ilgili olarak da “Şu anda yeni sözleşme yok. Zamanı gelince büyüklerimiz olaya el atar ve gereken yapılır.” diye konuştu.