Sinan Geçen Yılki Gol Sayısına Ulaştı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün golcü oyuncusu Sinan Uzun, Aydınspor 1923 formasıyla attığı gol sayısını 10’a çıkardı.

Balıkesirspor’dan geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Aydınspor 1923’e kiralık gelen ve kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından tekrar 1 yıllık süreyle kiralanan genç golcü geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında da Aydınspor 1923 formasıyla 10 gole ulaşmıştı.

Ligin başında bir dönem suskunluk dönemi geçiren, kulübede şans bekleyen Sinan Uzun ligin 8.haftasında oyuna sonradan dahil olduğu Bursa Nilüferspor karşılaşmasından bu yana oynadığı karşılaşmalarda gol buldu.

Bursa Nilüferspor maçının ardından ilk 11’de şans bulduğu sırasıyla Trabzon Kanuni, Belediye Bingölspor, Gebzespor, Batman Petrolspor ve Adıyamanspor karşılaşmalarında boş geçmeyen Sinan bu karşılaşmalarda 7 gol buldu.

Başarılı grafiği ile dikkatleri üzerine toplayan genç golcü, sezon sonunda şampiyonluk yaşamak istediklerini ifade ederken, gol atma serisini de sürdürmek istediğini söyledi.

Kaynak: İHA