Rasim Ozan'la Ertem Şener karnını tuta tuta güldü

Eski hakem ve Beyaz Tv futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Şahan Gökbakar’a teşhis koydu.

Çakar, komedyen Şahan Gökpınar 'ın fazla yaşamayacağını öne sürdü.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Beyaz Futbol” programı dün gece ilginç diyaloglara sahne oldu. Ahmet Çakar, Şahan Gökbakar 'ın sağlık sorunları olduğunu öne sürürken, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ertem Şener canlı yayında gülme krizine girdi.

ÇAKAR, ŞAHAN 'A TEŞHİS KOYDU

Ahmet Çakar, Şahan Gökbakar 'ın sosyal paylaşım sitesi Twitter 'dan kendisiyle ilgili yaptığı yorumdan sonra inanılma bir iddiayı gündeme getirdi. Çakar, Gökbakar 'ın sağlık sorunları olduğunu öne sürerek “Şahan Gökbakar 'ın ciddi anlamda bir sağlık sorunu var. Çok yakında bir şey çıkacağını hissediyorum. Bu kafayla fazla uzun yaşamaz, ciddi sağlık sorunları var. Hissediyorum bakınca nefes alışından mide bağırsak problemi olduğunu düşünüyorum.” dedi.

RASİM KARNINI TUTA TUTA GÜLDÜ

Bu sözler üzerine Sinan Engin 'e mesaj atan Şahan Gökbakar sağlık sorunları olmadığını ifade ederek, canlı yayın davetine müsait olmadığı için katılamayacağını belirti. Gökbakar 'ın müsait değilim sözlerini Tİ 'ye alan Rasim Ozan Kütahyalı, Ertem Şener 'in konuşmasında “benzinlik ve pompa” ifadesi geçmesi üzerine canlı yayında gülme krizine girdi. Rasim Ozan 'ın gülmesine fazla dayanamayan moderatör Ertem Şener 'de gülme krizine girince programda ilginç anlar yaşandı.  BEYAZ GAZETE