Karşıyaka Teknik Direktörü Arslan: Birliği Sağlayamazsanız Sizi Herkes Yer

PTT 1. Lig'de kendi evinde Kayseri Erciyesspor'a 4-2 mağlup olan Karşıyaka'nın teknik direktörü Cihat Arslan maç sonrası yaptığı değerlendirmede, ''Siz kendi aranızda birlik beraberliği sağlayamazsanız, sizi herkes yer'' dedi.

Maça iyi başladıklarını, güzel bir karşılaşma olduğunu ifade eden Arslan, "Maçta talihsiz goller yedik. Mücadele anlamında oyuncularıma inanıyorum ancak camiada birlik beraberlik sorunu yaşanıyor. Siz kendi aranızda birlik beraberliği sağlayamazsanız, sizi herkes yer. Tıpkı Afrika'daki vahşi hayvanlar, sırtlanlar gibi. İnşallah şu yüz yıllık çınar bir araya gelir. 5 aydır maaş almadan mücadele ederken, arkamızdan laf söylenmesini yakıştıramadım. Bu camia en kritik zamanlarını yaşıyor. Maç umurumda değil, kazanabilirdik. Oyuncularımızın kaybetmek adına çok fazla korkusu var. Artık bir şeylerin değişmesi lazım, anlayış değişsin, içerdeki anlayış değişsin. Çıkış tünelinde gözlemci bize 'bu tünelden giremezsiniz, diğer tünelden girebilirsiniz' diyor. Anlatmak istediğim bu, sen güçlü olmazsan gözlemci bile teknik direktörüne posta koyar.'' dedi.

Kayseri Erciyessor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise maçın ilk yarısında iki kez geriye düşmelerine rağmen oyundan düşmediklerini belirterek, "Futbolcu kardeşlerimiz olağanüstü mücadele etti. İkinci yarı bir bölümde Karşıyaka etkili oldu ama Son dakikalarda golleri bulunca maçı kazandık. Böyle ağır bir sahada önemli olan kazanmaktı. Oyunu güzelleştiren, insanlara keyif vermeye çalışan takım hüviyetini taşıyoruz. Birileri bizim buralara gelişimize 'tesadüf' diyor ama öyle olmadığını gösterdiğimize inanıyorum'' dedi.