Cübbeli Hoca, Aziz Yıldırım'lı Metris günlerini anlattı

‘Karagümrük Çetesi’ davası kapsamında tutuklu yargılanan Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü mahkemede tahliye edildi. Cübbeli Ahmet Hoca tahliyenin ardından TELEGOL canlı yayına bağlandı.

Tutuksuz yargılanan Cübbeli Ahmet Hoca, Metris Cezaevi 'nde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 'la yaşadıklarını anlatırken gülmekten kırdı geçirdi.

KONSANTRASYONUMU BOZUYORLARDI
Aziz Yıldırım 'ın kendisinden dua istediği anlatan Cübbeli Ahmet Hoca 'Ben koridorda hem kendi kendime yürüyor hem de dua ediyordum. Onlar ise içeride maç seyrediyorlardı. Gol olunca hep bir ağızdan gol diye bağırıp benim konsantrasyonumu bozuyorlardı. Ben de duayı yüksek sesle okumaya başlayıp onların rahatını bozdum. Aziz Yıldırım bana arkasında 'Cübbeli Ahmet ' yazan bir forma hediye etti. Aziz Bey benim Fenerbahçe için defalarca dua etmemi istedi '. dedi.

FENER İÇİN DUA ETTİM

Aziz Yıldırım 'ın çok neşeli bir insan olduğunu söyleyen Cübbeli Hoca “Aziz Yıldırım 'la cezaevinde beraber ağladık, beraber güldük. Fenerbahçe 'ye dua ettim 9 puanlık fark kapandı. Bütün Fenerbahçe maçlarında dua ettim. Aziz Yıldırım 'ın bende hatırı var” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE