Samsunspor Teknik Direktörü Durmuş Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, golsüz berabere kaldıkları Bucaspor maçıyla ilgili, ''Özelikle bu hafta galip gelmek istiyorduk ama maalesef yine galip gelemedik'' dedi.

Durmuş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, haftalardır galibiyet alamamanın verdiği baskıyla Bucaspor maçına çıktıklarını söyledi.

Alt sıralardan kurtulmak ve galibiyet baskısını ortadan kaldırmak için maça istekli ve coşkulu başladıklarını belirten Durmuş, şöyle konuştu:

''Bucaspor, çıkış içinde bir takım. Çok pozisyon vermedik ama seyircimize bir galibiyet hediye edemediğimiz için üzgünüm. Galip gelememenin verdiği baskı zaman zaman üzerimizde strese neden oluyor. Yaptığımız pas hataları, rakibin beklenmedik bir anda pozisyon bulmasına yol açtı. Topun bizde kalmasını sağlayabilseydik belki daha etkili oyunla galip gelebilirdik. Özelikle bu hafta galip gelmek istiyorduk ama maalesef yine galip gelemedik.''

-Bucaspor cephesi-

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise sahadaki mücadelen dolayı iki takımın oyuncularını da kutladı.

Deplasmanda takımının gol yememesinin sevindirici olduğunu ifade eden Karafırtınalar, şunları kaydetti:

''Üç haftadır gol yemiyoruz ama buradan alacağımız 3 puan bizi ligde 2'nci konuma getirebilirdi. Bir puan da bunun için yeterli olacak gibi gözüküyor. Bugün sahada gol atmak dışında her şeyi yaptık. İlk yarı 4-5 pozisyonumuz vardı. İkinci devre de çok sayıda pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Böyle bir maçta bir puana sevinelim mi üzülelim mi bilemiyorum. Yine de deplasmanda alınan bir puan önemli.''

Muhabir: İlyas Gün / Halil İbrahim Avşar

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA