Çankırı Kulüp Başkanı Karaali: Çocuklarımız Gayretli

Cihan TV Network"ün 10. yılı için düzenlenen geceye katılan Çankırıspor Kulüp Başkanı Sevda Karaali, takım olarak hedeflerinin altyapısıyla güçlü bir hale gelmek olduğunu söyledi.

Cihan Haber Ajansı’nın sorularını cevaplayan Karaali, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücadelesi verdiklerini belirterek, "Bu sene daha genç bir takımla birlikteyiz. Bizimle birlikte profesyonel olan 7 tane oyuncumuz var. Kadro oldukça genç ve hevesli. Ligdeki puanımız da bunu gösteriyor. İnşallah biraz daha özgüvenleriyle bizim desteklerimiz devam ederse sürpriz bir yerde tamamlayabiliriz." dedi.

Hedeflerinin PTT 1. Lig olduğunu ama bazı taşları yerine oturtarak ilerlemek istediklerini de belirten Başkan Sevda Karaali, oynadıkları 12 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 18 puan topladıklarını ve 7. sırada yeraldıklarını söyledi.

Başkan hedeflerini de şöyle anlattı:"Aslında çocuklarımız bizden önce gerçekleştirme gayretine girdiler. Çankırıspor olarak sadece sportif başarılar değil kulüplerle alakalı olarak da değişik çalışmalar yaparak kalıcı olmaya gayret ediyoruz. Futbolun temelindeki 3. 2. ve amatör liglerdeki kulüpler ciddi sorunlarla karşı karşıya. Ocak ayı içinde futbolun mutfağına yönelik alt liglerin sorunlarına yönelik bir panel düzenlenemeyi arzu ediyoruz. Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Naci Arkan'ın başkanlığında Çankırı'da spora emek veren herkesi biraraya getirmek istiyoruz."Başkan Sevda Karaali, CihanTV Network ile seslerini de duyurdukları için mutlu olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.